E2h

10 regler för fettförbränning: lära sig att gå ner i vikt

Om du behöver gå ner i vikt

Om du behöver gå ner i vikt, du är inte ensam. Viktminskning är en miljard dollar industri, med kändisar, läkare och lekmän allt tjänat på våra viktminskning mål. Det verkar som varje dag en ny modefluga införs lovar att hjälpa människor att förlora fett snabbt, att släppa sex klänning storlekar i sex veckor, eller för att säkerställa tvättbräda abs på bara några minuter om dagen. Sanningen är, det finns bara tio regler fettförbränning. (En annan stor källa för tips är Fat Loss 4 Idioter.)

 1. Gör en realistisk plan viktminskning
  Många människor misslyckas med fettförbränningen eftersom de satt orealistiska mål
  . Detta kan leda till frustration, som nästan oundvikligen leder till misslyckande. Istället för att säga, "Jag vill förlora 30 pounds," bryta dina mål ner i specifika, mätbara, uppnåeliga, realistiska och i rätt tid (SMART) mål - som "Jag kommer att ta trapporna istället för hissen på jobbet" och "Jag kommer att gå i 20 minuter varje dag. "

  10 regler för fettförbränning: lära sig att gå ner i vikt. Många människor misslyckas med fettförbränningen eftersom de satt orealistiska mål.
  10 regler för fettförbränning: lära sig att gå ner i vikt. Många människor misslyckas med fettförbränningen eftersom de satt orealistiska mål.

  För att hitta det mest hälsosamma vikt för dig själv, använd en BMI kalkylator eller ett BMI diagram för att avgöra vad din vikt ska vara. BMI står för Body Mass Index, och du kan hitta BMI räknare på nätet. Ännu bättre, gå din professionella vård och be honom eller henne för sin expertutlåtande på vad din hälsosamma vikt och kroppsfett procent ska vara. Det är oftast bara hälsosamt att förlora allt från en halv pund till två pounds per vecka i genomsnitt tills du når ditt mål, det finns något sådant som snabb viktminskning.

 2. Motion Portion Control
  Även om det verkar enkelt nog
  , äta rätt mängd mat är nyckeln till fettförbränning. Kontrollera portionsstorleken av alla de livsmedel du konsumerar, du kan bli förvånad över de verkliga mängderna av vad du bör äta. Det är en bra idé att använda ett livsmedel skala för att se dina portionsstorlekar är samma som den rekommenderade portion.
 3. Gör sunda matvanor val
  Inte bara du behöver äta rätt mängd mat
  , men du måste också äta rätt mat. Till exempel proteiner du känner dig full längre, medan enkla sockerarter båda bidrar tomma kalorier, men kan faktiskt leda till att du blir hungrigare. Frukt, grönsaker, fullkorn, och magert kött är alla stora sunda alternativ. Läs om vilka livsmedel som är hälsosamma och lager ditt skåp med dessa.
 4. Dricker inte tomma kalorier
  Det är lätt att glömma att många drycker fyllda med tomma
  , söta kalorier, men drycker som innehåller mycket kalorier utlösa förödelse på dieter. Försök att hålla med drycker som är låga i kalorier och fett, som vatten. Helmjölk och även de flesta juicer kan vara mycket hög i kalorier utan mycket nytta vunnit - och läsk och många drycker kaffe är ännu värre. Dricksvatten är bäst, och om du stanna hydrerade, kommer du inte att känna som hungriga. Vi misstag ofta törst för hunger.
 5. Lära sig läsa näring etiketter
  Innan du köper livsmedel
  , läs etiketterna noggrannt. Du kanske upptäcker att varor som är märkta som "fettfri" är mycket hög i kalorier, eller att poster som anges som "lågt kaloriinnehåll" innehåller mycket fett. Se till att du vet exakt vad det är som du köper.
 6. Utöva mer
  Det är lättare sagt än gjort
  , men även 20 minuter per dag av träning kommer att hjälpa dig att förlora fett. Konditionsträning, övningar som ökar din puls som att springa eller cykla, är ett bra ställe att börja. Det är viktigt att träna styrka, eftersom bygga muskler och kroppsmassa hjälper dig att bränna kalorier mer effektivt. Fördelarna med mer motion är nästan oändliga, förutom att förlora fett, det hjälper dig att sova bättre, känner sig mindre stressad, och känner sig mindre hungrig.
 7. Få tillräckligt med sömn
  Se till att få minst åtta timmars sömn varje natt. De som sover färre timmar har visat sig ha mycket svårare att gå ner i vikt.
 8. Sök Fitness Stöd
  Försök inte att gå ner i vikt i ett vakuum: om du deltar i en formell grupp viktminskning eller söka stöd hos vänner eller familjemedlemmar, se till att du har ett team av människor som du kan vända dig till med din fettförbränning elände. Viktigast, se till att dessa människor kommer att stödja er - låt inte någon övertyga dig att beställa cheesecake eller hoppa din dagliga 20 minuters promenad.
 9. Var snäll mot dig själv
  Vi gör alla misstag
  , och när man försöker gå ner i vikt, kan de misstag vara rikligt. Ge inte upp eftersom du snubblade en gång, två gånger, eller till och med tio gånger. Påminn dig själv om ditt slutmål, och sedan fortsätta med din viktminskning plan.
 10. Ge inte upp
  Den viktigaste regeln av allt är att du bara kan lyckas om du fortsätter att försöka
  . Viktminskning och förlora fett är långsiktiga mål - varje dag ger fler möjligheter att göra hälsosamma val. Läs vikt berättelser förlust framgång att hålla sig motiverad. Du kan göra det!