E2h

Att göra en naturlig hela kroppen detox rengöra: hela kroppen detox

Lär dig hur du rengöra din kropp naturligt och ta bort alla skadliga gifter

En säsong detox är ett bra sätt att piggna till din rutin för att förbereda för nästa fas av året. Rengöring gifter ur ditt system kommer att påskynda din ämnesomsättning och hjälper kroppen att fungera bättre. Våra kroppar bygga upp pounds av avfall och gifter, så det borde inte komma som liten överraskning att så många människor känner stor förbättring efter ett rensningen program. Populära program som Master Cleanse har hjälpt många människor och kan vara en stor fråga för dig eftersom det hjälper med en naturlig kropp detox.

Att göra en naturlig hela kroppen detox rengöra: hela kroppen detox. Plan för sju dagar rensning.
Att göra en naturlig hela kroppen detox rengöra: hela kroppen detox. Plan för sju dagar rensning.

Du kan följa dessa enkla steg för att göra en enkel, naturlig detox rengöra hemma. När du är klar med programmet, kommer din kropp har gått igenom en total rengöra och du bör känna fantastiskt.

  1. Plan för sju dagar rensning. När lära sig att göra en detox rengöra, försök inte att omedelbart börja rensning. Du måste planera i förväg så att du kan köpa de naturliga livsmedel som du behöver. Du kan också behöva justera din ätande schema för att bättre reglera din kropp. Skapa en plan och skriva ner det. En full kropp detox kan göras i en vecka om du planerar ordentligt.
  2. Ät regelbundna, små måltider. Fördelen med att äta fem eller sex små måltider varje dag istället för de konventionella tre rutor per dag är att de mindre måltider kommer hjälpa till att reglera insulin och hormon i kroppen. Äta mer regelbundet kommer också att hålla dig från att känna sig hungrig. Kom ihåg att en detox är inte en diet och handlar inte om att förlora vikt. Istället detox handlar om rensning kroppen från gifter.
  3. Drick vatten. När du arbetar med rengöring, kommer din kropp behöver vatten för att spola gifter via systemet. Vatten hjälper dig med en naturlig rengöra.
  4. Svettas lite varje dag. Försök inte ansträngande motion medan rengöring men försök få lite mild form av motion. Ta en promenad i 15-20 minuter.
  5. Öka din fiber intag. Fiber arbetar med vatten för att ta bort gifter från matsmältningskanalen. Du behöver detta för din totala kropp detox.
  6. Justera kost för att inkludera grönt te, frukt och råa grönsaker. Grönt te hjälper till att stimulera immunförsvaret, medan frukt och grönsaker kommer att bidra till att återställa de vitaminer till din kropp. Råa frukter och grönsaker innehåller också fibrer som du behöver för att rengöra din kropp och system.
  7. Undvik kosten gifter, inklusive koffein, salt, bearbetade livsmedel, socker. Placera inte gifter i medan du försöker ta bort dem.
  8. Gör din egen matlagning. Att göra mat hemma ger dig kontroll över vad du lägger in i din kropp. För veckan av detox äter inte ute. Restauranger använder kryddor, oljor och andra möjliga gifter och äta ute kan du konsumerar dessa utan din vetskap.
  9. Var beredd på att må sämre innan du känner dig bättre. När du avgifta din kropp, du frigör gifter där kroppen har lagrat dem. Gifter när de släpps kommer att simma runt i ditt system för ett par dagar innan de spolas ut. Var beredd på huvudvärk och illamående under de första 3-4 dagarna av rensning. Genomlida det och du kommer att må bättre i slutet av veckan. Inse att denna känsla naturligtvis är förknippad med din totala kropp rengöra.

Våra kroppar absorberar toxiner från luften vi andas, de mediciner vi äter och den mat vi äter. Varje dag du beskatta din lever och mag-tarmkanalen, eftersom de måste filtrera toxiner. Dessa gifter kan bygga upp i levern och celler. Överväg att spendera en vecka att detox rengöra din kropp och du kommer att kunna rensa upp din handling.