E2h

Att tillhandahålla på plats massage för dina kunder

Näringslivet kan vara mycket hård

Näringslivet kan vara mycket hård. Det är en ständig kapplöpning för att blidka och tillfredställa kunder och din chef. Du måste genomgå många stressiga situationer med dina medarbetare och ledningen. Det är inte konstigt varför många anställda ofta tröttnar och stressad. Alla dessa kan ta en vägtull på din kropp. Kan du tänka dig att föra aromaterapi och andra terapeutisk massage till arbetsplatsen? Ja, det är möjligt. Detta kallas på plats massage.

Så hur kan du komma igång att ge på plats massage

Att tillhandahålla på plats massage för dina kunder. Näringslivet kan vara mycket hård.
Att tillhandahålla på plats massage för dina kunder. Näringslivet kan vara mycket hård.

Så hur kan du komma igång att ge på plats massage? Först och främst är det viktigt att du får utbildning i massage och aromaterapi. Slå upp kurser på din lokala community college. Några av de ackrediterade klasser massage inkluderar Europeiska institutet för Massageterapi (Florida), Arizona School of Massageterapi (Arizona), Baltimore School of Massage (Maryland och Pennsylvania) och Denver School of Massageterapi (Colorado). För en komplett lista över högskolor massage, slå upp collegeanduniversity.net . Det finns även online-kurser, som gör att du kan tjäna din certifiering i massage terapi i så lite som fyra månader, och med en terminsavgift på ca 40€ per månad. Kolla in följande webbplatser för dina online grad alternativ: uscareerinstitute.com och www.heritage-education.com . Kontakta din statens professionell styrelse att fråga om de krav och tester du måste göra för att bli en licensierad massageterapeut.

Bortsett från att förvärva certifiering kan du få även ytterligare utbildning i kaross och massage genom tillgängliga online tutorial video. Prova att leta efter dem på YouTube och expertvillage.com . Du skulle definitivt dra nytta av alla de olika massage och tekniker kaross du skulle lära dig även under fritiden. Kolla in massagetherapy101.com att hjälpa dig att få en överblick av de olika massage tekniker samt olika massage utrustning och produkter som du skulle behöva.

På tal om massage verktyg och utrustning, är detta ytterligare aspekt som du definitivt skulle behöva förbereda sig för. Några av de verktyg som du skulle behöva inkludera en massage pall och bord, handdukar, kuddar massage, CD-skivor avkoppling och massageoljor, krämer och lotion.

Några ord om massageoljor

Så hur kan du komma igång att ge på plats massage. Några ord om massageoljor.
Så hur kan du komma igång att ge på plats massage. Några ord om massageoljor.

Några ord om massageoljor, krämer och lotioner - det finns så många olika typer och sorter som finns tillgängliga, såsom de gjorda av kärnan i mandel, jojoba, hasselnöt, och så många andra. Se till att du vet de olika egenskaperna hos dessa oljor, och de förmåner som de ger. Detta gör att du kan ge specifika olja som din klient behöver. Kontrollera också att din klient inte är allergisk mot den olja som du använder dem.

Se till att du kolla in din statens krav på hur man ställer in ett företag. Kom ihåg att börja i liten skala ett sätt är genom att gå till ett kontor och sedan inrätta en kundbas där. Lyckas som en massageterapeut skulle innebära att ha många nöjda kunder, så se till att du har förbindelse med dina kunder, oavsett hur små i antal de är. Börja också med den mest grundläggande utrustningen, och när ditt företag växer, det är den tid du kan lägga till upp till dina verktyg gradvis.

Det viktigaste om att ge på plats massage är att vara mycket professionell. Kom i tid, ha lämpliga verktyg, uppdateras på de olika massagetekniker, och leverera avslappning och lätthet att din klient förväntar sig. Och ha kul med din båt! Det finns inget som att ha en karriär som du älskar, och hjälpa andra människor också. Lycka till!