E2h

Behandla eksem naturligt: naturläkemedel och behandling för eksem

Prova dessa hud behandlingar för eksem att ha friskare, attraktiva hud

Eksem drabbar cirka 1% av befolkningen, och symtomen varierar från mild klåda till allvarlig inflammation och fjällning i huden. Eksem kan också vara pinsamt, eftersom det tenderar att synas i ansiktet och bröstet (även om det kan bryta ut på andra delar av kroppen, inklusive armbågar, knän och rygg). Födoämnesallergier och stress kan orsaka eller förvärra tillståndet. Lyckligtvis är det relativt lätt att behandla.

Behandla eksem naturligt: naturläkemedel och behandling för eksem. En annan naturlig behandling av eksem omfattar olika typer av oljor.
Behandla eksem naturligt: naturläkemedel och behandling för eksem. En annan naturlig behandling av eksem omfattar olika typer av oljor.

Mainstream metod för behandling av eksem ingår vanligtvis kortison och antibiotika. Det är klokt att undvika antibiotika och kortison när livskraftiga naturliga alternativ finns tillgängliga.

Om du vill undvika vanliga behandlingar, det finns ett antal kost-och livsstilsförändringar du kan göra. Här är några förslag på hur man ska behandla eksem det naturliga sättet:

  1. Så obehagligt som denna fas av din behandling för eksem kan vara, är det också den viktigaste. Börja med en eliminering kost för att testa för vissa livsmedel, till exempel tomater. Ät rikliga mängder av tomater i en vecka till tio dagar, och övervaka din hud noga. Sedan sluta äta tomater i en vecka till tio dagar. Om din hud visar en markant förbättring, kan tomater som orsakar eller försämring ditt eksem. Om ingen förändring, gå vidare till nästa objekt, till exempel vete. Vanliga allergener (ämnen som orsakar en allergisk reaktion) inkluderar: skaldjur, komjölk (ost, glass, choklad, etc.) ägg, soja, jordnötter, vete och även socker.
  2. En annan naturlig behandling av eksem omfattar olika typer av oljor. Naturliga oljor har anti-inflammatoriska egenskaper och är särskilt bra för huden. Besök din lokala hälso-butik och plocka upp tillskott av gurkörtsolja, fiskolja eller jättenattljusolja. Också öka ditt intag av Omega-6 rika livsmedel, som olivolja, valnötter och fet fisk, som sardiner och lax.
  3. Minska stressen i ditt liv har fördelar utöver att behandla eksem, men det är lättare sagt än gjort. Hud behandlingar genom denna metod är utmanande. Ge yoga eller meditation ett försök. En session yoga i veckan kan göra en fenomenal skillnad för din mentala tillstånd. Om du befinner dig betonar ut på grund av dålig trafik, ändra radions från berget kanalen till klassisk musik. Skaffa en iPod och ladda den med några av dina favorit lågmäld musik. Använd den medan du går i 20 minuter på kvällen efter jobbet, eller när du tränar på gymmet. Om du gör avstressande en prioritet i ditt liv, kommer du att se skillnaden i huden.
  4. Lägga olika tillägg till din diet anses naturläkemedel för eksem. Ta zinktillskott (15 mg per dag). Det spelar en viktig roll i både hud och hår hälsa. Många människor drabbas av en zinkbrist eftersom det är svårt att få tillräckligt med zink i din kost. Du bör se en markant skillnad i hudens kondition inom 1 till 2 månader.
  5. Några av de mer enkla behandlingar för eksem involvera din dagliga dusch vs bad rutin. Kort sagt, dusch i stället bada. Om du bada, se till att vattnet inte är för varmt, och göra det så fort du kan.
  6. Nästa eksem fysisk behandling är att uppmärksamma tyget som dina kläder och sängkläder görs. Bär bomull pyjamas och sova mellan bomullslakan. I svåra fall kan du prova handskar / strumpor på händerna på natten, för att hindra dig från repor huden rå.
  7. Gå ut och utsätter huden för frisk luft och solsken - för korta tidsperioder. Detta är en av de eksem lösningar som är enkelt om du inte överdriva och få brända, då du kommer att ha en helt ny uppsättning av hudproblem. I en studie, hjälpte en liten mängd UV-behandling 80% av personer med hudsjukdomar.

Det finns inget universalmedel för eksem, men en hel del kan göras för att kontrollera skick. Åta sig att strategierna ovan och du kommer snart se en skillnad.