E2h

Cankerskav behandling: läkning och förebyggande av munsår

Prova denna enkla kräfta öm botemedel och lära sig att förhindra framtida utbrott

VARNING: Rådgör med en läkare innan du använder hembehandling som beskrivs i den här artikeln. Särskilt personer med högt blodtryck eller på annat sätt känslig för bakpulver (natriumbikarbonat: NaHCO3) eller någon av dess komponenter, såsom natrium, kan drabbas oönskade biverkningar av denna behandling och bör rådgöra med sin läkare innan du använder detta hem behandling .

Cankerskav behandling: läkning och förebyggande av munsår. VARNING.
Cankerskav behandling: läkning och förebyggande av munsår. VARNING.

Följande information för hur du gör kräfta öm behandling - läkning och förebyggande - fungerade för mig och jag hoppas att det fungerar för dig också. Alla som har behandlat kräfta sår vet hur smärtsamt det kan vara och hur svårt det är att bli av med dem.

Vissa människor tillskriver kräfta sår (aftös stomatit) till närvaron av laurylsulfat, en detergent medel i kommersiell tandkräm. Det finns tandkräm märken som inte innehåller sulfat som en komponent ingrediens, men de fungerade inte för mig.

Vad fungerar för mig är dock följande enkla och billiga lokal hembehandling:

1. På uppkomsten av en kräfta öm, tillämpa en pasta gjord av kommersiella (t.ex. Arm & Hammer) bakpulver (natriumbikarbonat: NaHCO3) och vatten på den ömma. Låt pastan på ömma tills det löser sig av sig själv. Om du har en särskilt otäck inflammerad kräfta bakpulver pasta brinner i början, men efter den andra eller tredje ansökan kommer förbränningen stannar. Små sår i munnen brukar försvinna inom några timmar. För helt blåst ut facklor, upprepa ansökan var tredje timme tills såret försvinner.

Prova denna enkla kräfta öm botemedel och lära sig att förhindra framtida utbrott.
Prova denna enkla kräfta öm botemedel och lära sig att förhindra framtida utbrott.

2. För att förhindra återfall använda kommersiella bakpulver tandkräm (t.ex. bakpulver Pepsodent, Arm & Hammer eller AIM) minst en gång om dagen som en del av din rutin mun hygien, och / eller skölja munnen med en lösning av en tesked bakpulver i en kopp av vatten minst en gång om dagen.

Jag upptäckte detta aktuella hem behandling av en ren slump. En dag medan resor jag sprang ut ur munvatten och beslutade att skölja munnen med bikarbonat utspätt i vatten. Genom ren slump, jag har en kräfta öm uppblossande den dagen. Till min trevlig överraskning såret började läka snabbt. Jag upprepade bakpulver skölj flera gånger under dagen och det ömma läkta mycket snabbare.

Jag tillskrivas den helande till bakpulver, så nästa gång jag hade en uppblossande jag beslutat att använda bakpulver klistra istället skölj, såret läkt snabbt, i en mater timmar, som genom ett trollslag.

För att förhindra återfall började jag därefter skölja munnen med bakpulver vatten lösning en gång dagligen, det fungerade perfekt.

Jag slutsatsen då att använda bakpulver tandkräm regelbundet som en del av mitt dagliga munhygien skulle göra jobbet också. Jag hade rätt, bakpulver tandkräm gjorde jobbet.

Jag har sedan använt kommersiellt bakpulver tandkräm (t.ex. Pepsodent, Arm & Hammer eller AIM) regelbundet för att förhindra återfall.

Nu använder jag den bara en gång om dagen, använder icke-bakpulver tandkräm på de andra tre gånger jag städa min mun dagligen, med samma goda resultat.

För att testa effekten av bakpulver på min kräfta sår, tillfälligt jag avsiktligt användningen av bakpulver tandkräm upprepade tillfällen. En öm började ungefär två dagar senare i varje enskilt fall, sökte jag sedan bakpulver pasta och såret dog i den spirande.

Sedan min barndom har jag lidit MINST en uppflammande per månad. Jag har inte haft någon sedan använder bakpulver tandkräm regelbundet för min mun hygien.

Jag har varit helt fri från sår i mer än 18 år. Jag hittade min kräfta öm botemedel !

Rene Guerra
PO Box R
Sunnyvale 94087-0060