E2h

Daglig träning med en stillastående cykel

Att vara helt fit kräver inte ett komplett gym system i ditt hem. Faktiskt, även om du bara har en stillastående cykel, kan du träffa alla dina träningsmål. När du har en stationär cykel hemma, i avsaknad av en tränare, kan du faktiskt göra en hel del övningar för att rikta olika hälsomål. Här är några av de aktiviteter du kan göra med en stillastående cykel som du kan utföra dagligen:

  • Tio minuters konditionsträning - Detta är särskilt användbart för nybörjare som har liten eller ingen erfarenhet av att utöva. Denna typ av workout plan tjänat en hel del bra recensioner eftersom det är effektivt och är lätt att göra på en daglig sätt. Egentligen handlar det bara tre steg, såsom:
    1. Detta är uppvärmningen stadium där du kan cykla i ett mycket bekvämt sätt med en mycket låg resistans nivå. Detta måste göras på ungefär tre minuter.
    2. Du måste arbeta lite hårdare än det första steget genom att öka motståndet. Ändå bör det noteras att det är bara högt nog att du fortfarande kan göra en vanlig konversation. Du måste hålla den här takten för totalt fyra minuter.
    3. Sakta minska motståndet och tempot tills du når en bekväm takt. Detta är kylningen ned nivå och behöver göras om tre minuter.
  • Aerob motionscykel träning - Denna typ av träning är bäst om ditt syfte är att bränna fett och gå ner i vikt. Cykla med musik i 20 till 30 minuter varje dag kommer att hjälpa dig att bränna en approximation av 300 kalorier på en dag.
  • Motionscykel intervallpass - pass eller övningar av detta slag är faktiskt bra för viktminskning. Recensioner av detta program samt studier har visat att den kan bränna upp till så mycket som tre gånger mer kalorier än de vanliga aeroba cykel övningar. Under loppet av 20 minuter dagligen, åtta sekunder av intensivt arbete och 12 sekunders återhämtning behöver göras i intervaller. Denna typ av intervall program är en mellanliggande aktivitet. För avancerade sådana, behöver åtta, 10, 15 och 20 sekunder av intensiv ansträngning att ske i intervaller med 45 minuters återhämtning. Efteråt börjar intervallet i 20 sekunder av intensiv insats till åtta sekunder. Denna process bör upprepas i 20 minuter.

Det finns många fler olika typer av motionsaktiviteter som kan göras på en stillastående cykel. Oavsett typ av cykel du har med dig, vare sig det är en magnetisk cykel, proform cykel, eller motstånd cykel, är det viktigt att träningen sker regelbundet. Detta för att säkerställa goda resultat.

Daglig träning med en stillastående cykel. Tio minuters konditionsträning.
Daglig träning med en stillastående cykel. Tio minuters konditionsträning.

Men om du har en hård tid i att välja den bästa dagliga träning för dig, är det bäst om du frågar en tränare eller läsa recensioner av olika typer av program. I det här fallet, kommer du vara säker på att de ansträngningar du lägger i att utöva på en stillastående cykel ger dig bara positiva resultat.