E2h

Få gratis bröstimplantat

Hitta rabatter att sänka kostnaderna för bröstimplantat

Vill du förstora dina bröst med hjälp av bröstimplantat ? Om så är fallet, är du inte ensam. Tusentals kvinnor har antingen implantat eller vill få dem. Bröstimplantat är proteser bröst som är gjorda för kvinnor som antingen vill förbättra sin byst storlek eller som nyligen har haft en mastektomi. Dessa proteser skapas från en fylld saltlösning säck som är gjord för att se ut och kännas som en riktig bröst. En plastikkirurg implantat sedan protesen och stänger snittet under bröstet.

Om du inte har råd med dessa dyra implantat, det finns andra sätt att betala för dem. Många kvinnor tar lån för sina implantat. Mer kunniga kvinnor har faktiskt fått dem gratis! Så här skaffa din egen gratis bröstimplantat:

Få gratis bröstimplantat. Kontakt plastikkirurger.
Få gratis bröstimplantat. Kontakt plastikkirurger.

  • Kontakt plastikkirurger. Ibland kan plastikkirurger erbjuda gratis förfaranden i utbyte mot chansen att använda före och efter bilder och information på deras hemsida och i andra reklam. Om du är bekväm med din kropp ses på nätet på detta sätt, kan detta vara ett alternativ för att få gratis eller lägre implantat kostnad bröst. Det kan vara knepigt att hitta sådana möjligheter, dock. Leta efter kirurger som verkar vara ny på området eller som försöker öka sin reklam - men hålla sig borta från mycket nya plastikkirurger. Du vill inte slarvat bröstimplantat, även om de är gratis.
  • Upp på TV. Dokusåpor har blivit mer populärt bland konsumenterna, och detta kan vara ett bra sätt att få bröstimplantat samt andra plastikkirurgi. Helt enkelt hitta ett nätverk som är planerat till luft en av dessa visar och registrera dig för att få plastikkirurgi. Många av dessa nätverk anställa läkare som utmärker sig i det plastikkirurgi fältet, vilket gör detta ett säkert sätt att få det utseende du vill ha.
  • Var proaktiv. Skapa en webbplats som berättar allt om din resa för att få nya bröstimplantat. Webbplatsen ska innehålla en bild och biografi om dig själv och varför du känner att du behöver genomgå en operation bröstförstoring. På webbsidan kan du be om donationer för att få dig närmare operationen dagen. För att webbplatsen får besökare bör du vara kreativ och ge så mycket information som möjligt. Även om detta kan vara ett skott i mörkret, kan det också få dig den hjälp du behöver.
  • Är du eller din make i det militära? Så fall skulle denna operation vara kostnadsfri för dig. Många av de medicinska tjänster som erbjuds på basen är gratis för värvade personer samt deras makar. Och plastikkirurgi ibland med på denna lista. Om du är i detta läge kolla med den lokala läkaren på basen för att se om du kan få denna operation kostnadsfritt via militären.

Registrera dig med en sajt på nätet för att hitta en välgörare. Det finns platser som myfreeimplants.com, som arbetar för att ansluta kvinnor som vill ha en bröstförstoring med finansiärer. Denna webbplats ger kvinnor, välgörare, och kirurger tillsammans för att tillhandahålla denna tjänst. Dessa välgörare vill hjälpa kvinnor att förbättra sin självkänsla och självförtroende genom att erbjuda att finansiera förfaranden såsom bröstimplantat. Kvinnorna hittar en välgörare som vill betala för sitt förfarande och sedan komma i kontakt med en kirurg för att utföra proceduren. Dessa webbplatser fungerar på liknande sätt till online dating eller webbplatser för sociala nätverk för att hjälpa dig att möta människor som är villiga att finansiera dessa förfaranden.

Här är några tips för att använda denna webbplats för att få gratis bröstimplantat:

  • Fyll i din profil helt. Din profil kan innehålla information om dig och dina skäl för att vilja kosmetisk kirurgi. Du kan också bifoga så många bilder av dig själv som du vill. Många av de webbplatser säga att dessa bilder är det viktigaste i din profil när det gäller att hitta gratis finansiering för dina bröstimplantat.
  • Hitta en välgörare. Hitta en välgörare villiga att finansiera ditt förfarande. På dessa "fria implantat" platser kan en välgörare välja just för att finansiera ditt förfarande baserat på den information du har lämnat om dig själv. På ett sätt dessa webbplatser fungerar som en online dating site. I själva verket, om några av de webbplatser du får riktiga pengar krediter mot din procedur genom att chatta med välgörare som har anmält sig till platsen. Till exempel, på myfreeimplants.com får du sådan kredit varje gång en av deras välgörare kontakter du chatta. De kan också välja att skicka en donation utan att prata med dig direkt.

Hitta rabatter att sänka kostnaderna för bröstimplantat. Är du eller din make i det militära?
Hitta rabatter att sänka kostnaderna för bröstimplantat. Är du eller din make i det militära?

Många kvinnor vill bröstimplantat för att förbättra deras utseende och självförtroende. Om du inte har pengar att betala för augmentation rutiner direkt, du kan få ett lån eller försöka få gratis bröstimplantat genom att hitta någon som är villig att betala för implantaten eller gör operationen gratis.