E2h

Hur andas lättare med terapeutiska eteriska oljor

Luftvägssjukdomar är bland de stora problem som många människor möter

Luftvägssjukdomar är bland de stora problem som många människor möter. Andningsproblem är bland de främsta orsakerna till död och funktionshinder. Behandlingarna som krävs beror oftast på sjukdomens svårighetsgrad. Men detta betyder inte att du ska ignorera lindriga andningsbesvär.

Oavsett orsaken, bör andningsproblem behandlas omedelbart för att hålla dem från att bli värre. Du kan också använda olika tekniker som hjälper dig att lindra din andning. En av de mest kända teknikerna är användningen av terapeutiska eteriska oljor. Människor som lider av astma, kommer att uppleva wheezes och andra andningssvårigheter finna det fördelaktigt att använda dessa oljor. Dessa oljor, när den tillämpas, producera en lugnande känsla som kan hjälpa till att lindra din andning och minskar inflammationer orsakade av allergier (om det är orsaken), och ger en öppen och en bättre luftvägar och hjälper dig att känna lättad.

Här är följande steg som du måste följa om hur man använder terapeutiska eteriska oljor.

Hur andas lättare med terapeutiska eteriska oljor. Ta reda på vilka eterisk olja kommer att hjälpa din andning.
Hur andas lättare med terapeutiska eteriska oljor. Ta reda på vilka eterisk olja kommer att hjälpa din andning.

  • Ta reda på vilka eterisk olja kommer att hjälpa din andning. Du måste söka efter de viktiga detaljer som var du kan köpa, effekterna, de åtgärder och dess kontraindikationer. Du måste också söka efter människors åsikter om hur du använder dessa oljor. Naturligtvis kan olika åsikter, men du kanske vill använda produkten med mer positiva återkopplingar. Vanliga eteriska oljor som används för att andas terapi inkluderar basilika, kamomill och eukalyptus. Basilika används för att lindra överbelastning av bihålor och att hålla nerverna stadigt. Kamomill är bra för stress. Det hjälper att öka cirkulationen och dödar olika allergener. Eukalyptus, under tiden, används som avsvällande, kramplösande och anti-inflammatorisk allt-i-ett för att hjälpa dig att andas bekvämt. Det är oftast den viktigaste ingrediensen i ånga gnuggar. Dessa finns tillgängliga från de flesta apotek och apotek.
  • Hitta är den rätta blandningen terapeutiska oljeblandningar. I vissa fall, med hjälp av oljeblandningar ger bättre lindring än att använda enkel terapeutisk olja. Var noga med att använda blandningar som är lämpliga för de symptom som du upplever. Du kanske vill prova oljan blandar att stöd i att ta bort trängseln eller blandningar som hjälper till att stoppa bihåleinflammation. Du hittar en lista över dessa oljeblandningar på denna webbplats aromaweb.com .
  • Rådgör med din läkare. När du är klar väljer rätt terapeutiska eterisk olja och oljeblandningar för dig, är nästa sak som du bör göra om det för din läkare. Detta är viktigt att veta om användningen av dessa oljor kan påverka de mediciner som du tar, om något. De flesta läkare numera håller till användning av alternativa behandlingar antingen som ett substitut eller gratis behandling till medicinering. Ändå måste du se din läkare om du kanske har allergier mot vissa oljor.
  • Välj rätt olja. Var noga med att läsa instruktionerna innan du tillämpar dessa eteriska oljor. Det finns oljor som bör spädas innan du kan använda dem, exempelvis mandelolja.

Du kan också välja den metod ansökan eller på hur du vill använda dem

Du kan också välja den metod ansökan eller på hur du vill använda dem. Även om de flesta eteriska oljor appliceras på huden direkt, vissa föredrar att spridas i luften för att ge inte bara aromen utan även lätthet i din andning. Dessa kan göras med användning av en uppvärmd diffusor, även om vissa oljor kan också spridas på ett icke-uppvärmt sätt. Du kan också be din läkare att hjälpa bestämma vilken metod som är bäst för dig.