E2h

Hur andas när man gör pilates

Tysk gymnast och bodybuilder Joseph Pilates utvecklade vad som är känt idag som Pilates. Om du är intresserad av att lära Pilates måste du först lära dig hur man gör andningen proceduren ordentligt. Här är de steg för hur man korrekt andas samtidigt som man gör pilates.

Joseph Pilates skrev att vi bara kan få nytta av fysiska övningar om man vet hur man andas ordentligt. Således lär riktig andningsteknik är ett måste. I enkla ordalag, andas på rätt sätt innebär inandning och utandning helt, processen är analogt med torkning en våt trasa helt ur vattnet. Men hur kan vi göra det?

Membranet

Hur andas när man gör pilates. Först är en bekväm eller bekvämt läge mycket viktigt.
Hur andas när man gör pilates. Först är en bekväm eller bekvämt läge mycket viktigt.

Membranet, som finns under lungorna, är den primära andningsmuskeln av kroppen. Den Avtal och slappnar medan vi andas in och ut. Om vi ​​inte slappna av vårt membran helt medan vi andas ut, kommer luft stanna och ansamlas i botten av våra lungor. Utandning korrekt och fullständigt avlägsnar all överskjutande luften i våra lungor och förbättrar luftflödet i våra lungor.

En fördel med andning är korrekt att det också kan främja sinnesfrid genom att lindra stress och spänningar i kroppen. Å andra sidan, kan andas felaktigt när de gör Pilates övningar resultera i en onödigt tröttande träningspass.

Pilates handlar främst sex viktiga principer: centrering, flöde, andning, kontroll, precision och koncentration. Du kan lära dig Pilates ensam i ditt hem eller öva med hjälp av en Pilates Guru.

Efter positionering, försöka slappna axlarna. Nu börja öva din andning, gör en djup men långsam andetag.
Efter positionering, försöka slappna axlarna. Nu börja öva din andning, gör en djup men långsam andetag.

Andning är en viktig princip i Pilates, och de flesta Pilates instruktörer brukar tillbringa en dag eller mer att diskutera de metoder för korrekt andning.

  • Först är en bekväm eller bekvämt läge mycket viktigt. Du kan sitta eller ligga bara ihåg att välja en position som du är mest bekväm i. Du kommer inte att nå målet om korrekt andning om du känner obekväm på grund av ett felaktigt läge . Om du väljer att vara på din rygg, kom ihåg att du alltid ska böja knäna något.
  • Efter positionering, försöka slappna axlarna. Hålla din ryggrad så rak som möjligt, dock. Håll din vikt på den nedre delen av kroppen och förblir den övre delen så slappna som möjligt.
  • Nu börja öva din andning, gör en djup men långsam andetag. När du andas in, se till att fylla dina lungor och mellangärde helt med luft. För att göra detta, bild i åtanke att luften du andas fyller varje del av din kropp som passerar från näsan till dina övre lungor och så vidare. Efter inandning, försök att andas, motsatsen till vad du gjorde när du andas. Du bör börja tömma luft i de nedre delarna av lungorna, då den övre delen, och tryck sedan luften ur kroppen.
  • Har repetitioner. Du kan inte göra andningstekniker perfekt på bara ett försök upprepas så det så många gånger som möjligt. Att göra detta kan slappna av och uppdatera din kropp och själ. Det kan vara lite nedslående först när du inte kan känna fördelarna ännu, men snart kommer du att vänja dig också.

Koncentration är mycket viktigt när du gör detta. När tankar kommer in i ditt sinne bara låta dem passera genom så snabbt som möjligt.