E2h

Hur ansöker SAFETAN (den riktiga produkten)

Den viktigaste ingrediensen för SAFETAN liknar den som användes i preparat för behandling av brännskador. Den finns i kontrollerade doser som underlättar produkt absorption fram till tredje djupaste hudlagret. Läs om hur ett varumärke har gjort individer med redan existerande hudåkommor får säkra garvning resultat.

Hur ansöker SAFETAN (den riktiga produkten). Förberedelser grunderna du behöver veta.
Hur ansöker SAFETAN (den riktiga produkten). Förberedelser grunderna du behöver veta.

 • Förberedelser grunderna du behöver veta. Om du precis har köpt produkten finns ett behov av att fördjupa de applikatorer i varmt vatten i tio minuter. Det är viktigt att se till att skum komponenter har expanderat och mjuknat vilket gör att du kan använda verktyget lätt. Följande bör praktiseras innan du deltar i själva ansökan sessioner.
  • En icke-fuktgivande tvål bör användas under din tid i duschen eller badkaret.
  • Schemalägg dina exfolierande planer minst en dag innan förfarandet. Engagemang i en timme innan förfarandet äventyrar garvning effekten. Död hud kommer att kasta bort tillsammans med dina garvning ambitioner.
  • SAFETAN är en fuktgivande agent så det är bäst om du inte kommer i kontakt med någon annan produkt som har återfuktande element.
 • Hantera flaskan och applikatorn som ett proffs. Det senare bör inte användas i en pennliknande sätt. Ta den i handtaget och se till att hela svampen används. Tänk på att applikatorn ska vara parallell med ytan som du arbetar med. Ta dig tid att skaka flaskan före sprutning. Det bör hållas ungefär två inches bort från applikatorn för att säkerställa tillräcklig absorption.
 • Spruta aldrig produkten på ditt ansikte. Spraya produkten på din applikator. Innan ansökan är det bäst att dela upp ditt ansikte i fyra delar som innehåller pannan, näsan, kinderna och hakan. Korrekt placering görs genom att dra jämna slag på dessa webbplatser. Blandning sker med den torra sidan av applikatorn. Hela ytan av ansiktet bör hanteras tillsammans med områden längs hårfästet, hals och öron. Bli inte upphetsad och sätta tunga summor på din första försök. Kom ihåg att du kan gå igenom proceduren igen tills du kommer till önskad garvning nivå.
 • Du har två alternativ när det kommer till din kropp. Som gjort med ansiktet ansökan kommer att bli lättare i sektionerade delar. Du kan antingen spraya produkten direkt på huden och sedan blanda eller så kan du ladda applikatorn med gott produkt belopp sedan blanda. Den senare versionen är idealisk för att komma ut på den vinnande änden. Din kö för att säkerställa att tillräckliga mängder används är när det produceras Profilerade. Målet är att producera randliknande mönster som är flera centimeter från varandra. Dessa mönster är viktiga kommer blandningstid som torra ytan hos applikatorn dras över ränderna därigenom producerar över liknande siffror. Notera att SAFETAN belopp på torra ytor fötter, knän, armbågar och händer inte behöver ökas.
 • Stödjande åtgärder som du bör komma ihåg. Du bör arbeta i en väl upplyst område med en full längd spegeln. Undvik en röra genom att stå på toppen av ett gammalt lakan eller duk. Torka händerna och stänk spegel med en något tvål handduk när gärningen är över. Vänta i 12 till 24 timmar innan duscha för att få det önskade resultatet. Lösa och mörka kläder bör bäras efter duscha.

Som med alla snålhet med produkter som är nya för dig, bör allergier kontrolleras för att säkerställa säker användning.