E2h

Hur åstadkomma kroppen med magnetiska smycken

Magnetiska smycken är en estetisk form av magnet terapi

Magnetiska smycken är en estetisk form av magnet terapi. Denna typ av terapi har använts av olika kulturer i hela tiden som en effektiv behandling för olika sjukdomar. Det fungerar på antagandet att den mänskliga kroppen innehåller mineraler som kan manipuleras effektivt av kraftfulla magneter och i praktiken öka fysisk hälsa och mental klarhet.

För magnetisk terapi för att fungera, krävs det laddade magneten att vara i nära kontakt med den del av kroppen som behöver läkas. Magnetiska smycken tillåter bäraren att placera magneterna diskret och ser chic. Det finns magnetiska halsband, magnetiska ringar, armband hematit och andra magnetiska produkter såsom magnetiska knäppen, inläggssulor och även remmar för knän och ryggar. Följande är de vanligaste effekterna av magnetiska smycken på den mänskliga kroppen.

Hur åstadkomma kroppen med magnetiska smycken. Magnetiska smycken är en estetisk form av magnet terapi.
Hur åstadkomma kroppen med magnetiska smycken. Magnetiska smycken är en estetisk form av magnet terapi.

  1. Totalt avgiftning. Det ökade blodflödet och förbättrad förmåga att transportera syre i hemoglobin sägs stimulera cellerna att paketera gifter snabbare ut ur deras system bättre. Magnetism sägs att regenerera cellerna och förbättra sina resultat. Kontinuerlig avgiftning sägs bromsa åldrandet och öka rörligheten i lederna, särskilt hos äldre.
  2. Skynda läka. Förmågan av aktiva magnetiska fält som avges av magnetiska smycken sägs att snabbt läka sår genom att öka den lokala blodcirkulationen. Healing underlättas av den ökade syre som transporteras av blodets hemoglobin, som används av de flesta celler för att ge energi för att bygga vävnader och infektioner block som kan hindra processen.
  3. Smärtlindring. Magnetiska smycken är initialt syftar till att lindra smärta vid lokala sajter. Den magnetism som avges av magneterna sägs penetrera de exponerade cellerna och stimulera dem. Denna ökade cellstimulering sägs generera ökat blodflöde, berikad syresättning och endorfiner frisättning, som är kroppens naturliga smärtstillande medel. De kombinerade åtgärder kommer att påverka smärtlindring på det specifika området.
  4. Amplified vitalitet. Istället för att genomgå hyperbar syrgasbehandling för att öka energi, är magnetiska smycken sägs att komplettera denna vitalitet. Syret genereras genom förbättrad blodcirkulation sägs att simulera effekterna av tryckkammaren utan att orsaka en dödlig ökning av röda blodkroppar i systemet.

Magnetiska smycken måste bäras hela tiden för att uppleva sina hälsofrämjande fördelar. Många förespråkare anser att försiktighet bör iakttas vid inköp av magnetiska produkter. Rätt magnetiska smycken med den starkaste magnetism bör väljas korrekt. Som ett alternativ tilläggsbehandling, är det bäst att rådgöra magneto-terapeuter, som vissa tilldela olika effekter baserad på orienteringen av magneten som används för diagnos.

Försiktighet bör också vidtas för människor som har metall proteser eller implantat i kroppen, som magnetism kan påverka deras funktion. Gravida kvinnor bör också avstå från att bära en sådan typ av tillbehör som försiktighetsåtgärd för fostret. Magnetiska smycken är dödlig för människor på pacemakers. Människor med livshotande infektioner eller dödliga åkommor som cancer bör alltid konsultera en läkare och inte enbart förlita sig på magnetism avges av magnetiska smycken.