E2h

Hur att behandla depression genom kinesisk medicin

Kinesisk medicin har länge varit känt för att ge underbara helande resultat för praktiskt taget alla typer av tillstånd, vare sig det psykiska eller fysiska. Det är faktiskt häpnadsväckande hur en sådan gammal metod fortfarande kan vara ganska effektiv även fram till denna dag. Samma ringar sant när det gäller depression. Även om det finns en myriad av farmaceutiska behandlingar lätt tillgängliga för att motverka depression, kan det allvarligt eller mild, är kinesisk medicin fortfarande en av de mest effektiva alternativ. I själva verket har de flesta licensierade läkare värms upp till filosofier kinesisk medicin. Det bästa utforska den kinesiska sättet att behandla depression är att det är alla fysiska, vilket innebär att du inte kommer att äta någon typ av syntetiskt material, ingrediens, eller kemiska. Som sagt här är några idéer om hur du kan behandla alla typer av depression med hjälp av metoder som härrör från Kina.

  • Vet hur depression ses när det gäller kinesisk medicin. Kinesisk medicin, något som ayurvedisk medicin, handlar om att upprätthålla balansen i kroppen. Man tror att om det finns en obalans i kroppen, då sjukdom säkert kommer att visas. Därför fokuserar kinesisk medicin på att balansen tillbaka in i din kropp, annars känd som "Qi" eller kroppens energi.
  • I relation till depression, antas det i kinesisk medicin att orsaken härrör från en obalans i levern. Detta innebär att flödet av energi mot och från denna särskilt organ något hindras. Som sagt bekämpa depression, du måste få balans tillbaka in i det särskilda region.
  • Satsa på akupunktur. Många har hävdat att akupunktur är en av de kinesiska helande metoder som faktiskt kan bota de flesta sjukdomar. Och finns att depression. Hitta en erfaren och licensierad akupunktör och betala för ett par möten. Låt honom undersöka dig och se till att avslöja vad du lider av. Eftersom depression är monstret på ryggen, kommer han att ha en särskild behandlingsplan för att lösa just obalans genom att peta nålar genom särskilda tryckpunkter som leder till obalans. I tekniska termer, kommer han att glida nålar i kroppen för att förbättra flödet av energi i kroppen, särskilt genom och från levern.
  • Kost och motion är viktigt. Som med konventionell medicin, ser kinesisk medicin rätt kost och regelbunden motion som en viktig ingrediens för att upprätthålla energibalansen i kroppen. Därför bör du komplettera annan behandling med en hälsosam kost och regelbunden motion. För kost, hålla sig borta från livsmedel som behandlas, högt i fett och mycket socker, som alla kan lägga stress på levern. För att utöva, kan en enkel 15 minuters promenad varje dag göra underverk för din "Qi".
  • Prova några naturläkemedel. Kinesisk medicin tror också på intag av vissa naturläkemedel för att upprätthålla god balans. Hitta en licensierad kinesisk herbalist och tillåta honom att rekommendera några av dessa gamla hopkok, som kan bestå av te och andra obskyra örter.


Hur att behandla depression genom kinesisk medicin. Vet hur depression ses när det gäller kinesisk medicin.
Hur att behandla depression genom kinesisk medicin. Vet hur depression ses när det gäller kinesisk medicin.

Tänk att dessa alternativ inte är vetenskapligt eller medicinskt backas. Därför är det på egen risk om du anser att utforska dessa. Det är fortfarande rekommenderas att få den medicinska råd från en läkare, särskilt en psykiater, när det gäller att behandla depression.