E2h

Hur att behandla migrän

Emerging migrän rättsmedel nu överskridande av apotek som antalet drabbade fortsätter att växa. När en migränattacker, är hela kroppen påverkas och kan inte fungera väl. Det är där du brukar ringa din läkare och har ett möte direkt. Men innan du panik, kan du försöka ta itu med denna gemensamma åkomma genom enkla och naturliga alternativ.

 • Prova snabba åtgärder. För att outhärdlig bultande smärta, prova följande första hjälpen förslag.
  • Vila i ett mörkt rum. Lägg märke till hur din migränattacker när solen slår aggravatingly eller när rummet ljus är optimistisk och ljus. Den ljusare i rummet, desto starkare smärtan. När migrän utbrott är det dags att avsätta dina aktiviteter, ligga ner i ett mörkt rum och försöka ta en power nap.
  • Kall kompress. I fall du inte har en, kan du alltid använda en handduk. Få lite is och linda in i en handduk. Försiktigt placera den på huvudet för att lindra smärtan.
  • Iskall bad. Fyll ditt badkar med kallt vatten och smälta lite is i den. Blötlägg hela kroppen i ett par minuter.
  • Te behandling. Kom ihåg det gamla talesättet att för mycket kaffe eller te kommer att leda till en huvudvärk? Tja, i dagens moderna tider där människors livsstil har förändrats, inte nödvändigtvis gälla. Drick grönt te och natur-örtteer, de är nu naturläkemedel som används för att klara upp med migrän, såväl i detoxifying gifter som utlöser huvud och andra värk i kroppen.
 • Regelbundet praktisera yoga meditation. Denna process är säker på att åtgärda huvudvärk och migrän. Bland de främsta orsakerna till att förvärva migrän är arbete överbelastning, för mycket press och stress. Ta upp yoga meditation ger dig full kunskap om hur man kan väl koppla dig från dessa tillfälligt existerande problem. Du kommer att få en korrekt medvetenhet hur du kan leva ditt liv påverkas av dagliga bekymmer, som en vacker lotusblomma som förblir orörd och ostörd även bland de dunkla vatten som den växer. Av alla migrän rättsmedel, är yoga meditation bäst och godkänt långtidsbehandling, utan negativa biverkningar. En äkta meditation processen är gratis. Varnas sk Yoga meditation "gurus" som lär dig mantran för ett högt pris. En yoga mantra delas som en gåva från en själ till en annan, och är inte en företagsinvesteringar.
 • Hatha yoga. Det är en typ av yoga övning som återställer kroppen tillbaka till sin rättmätiga natur. På grund av olika ansträngande dagliga aktiviteter, dina kroppsliga funktioner förlorar gradvis sin standard till den grad av försämring därmed värk, smärta och sjukdomar sker. Hatha yoga levererar hela kroppen med frisk syre som återställer, föryngrar och reenergizes. Det finns olika yoga asanas, eller poser, som riktar sig mot huvudet och uppmuntrar rätt flöde av syre genom din hjärna, vilket bli av med smärtan.
  • Yoga Nidra. Det är en vilsam teknik där du ligger ner på rygg och slappna varje del av din kropp, i samordning med rätt andningsteknik kommer från "dantian" område eller den nedre delen av naveln. Denna magen andas hjälper rensa dina lungor av orenheter, vilket resulterar i god syresättning och cirkulation av blod i hela kroppen. Som ett resultat, är spänningen byggs upp i huvudet släpps. Yoga Nidra har den underbara effekten faktiskt lugna ner hela kroppen från huvudet ner till tårna. Det bästa Yoga Nidra är att 15 minuter av praktiserande det motsvarar två timmars sömn. Inte dåligt för din hektiska schema! Skriv in "Wailana yoga ljud meditation med andning" på YouTube för en förhandstitt upplevelse.
  • Head rulle. Ligg ner på rygg med armar och ben bekvämt vilande något från sidorna. Med ögon försiktigt stängd andas djupt. Sedan rulla huvudet åt sidan när du andas ut. Andas in och rulla huvudet tillbaka till centrum. Andas ut och rulla huvudet på den andra sidan. Fortsätt rulla huvudet från sida till sida, med fokus på andan medan känslan på baksidan av huvudet som försiktigt masseras av den rullande rörelse. Detta görs bäst för omedelbar befrielse från huvudvärk.
 • För att se mer av dessa yoga asanas, kolla in wailanayoga.com .
 • Upprätthålla ett bra immunförsvar. Bygga ett starkt immunförsvar säkert kommer att förbereda dig från oändliga attacker av de olika element som utlöser kroppens försvarssystem. Det finns bara fyra saker du måste vara medveten om att ha ett bra immunförsvar: en hälsosam diet av färsk frukt, grönsaker och fullkornsprodukter, ett träningsprogram som passar din kropps behov, massor av färskt och rent dricksvatten, och tillräckligt med tid för fullständig vila och avkoppling.

Hur att behandla migrän. Prova snabba åtgärder.
Hur att behandla migrän. Prova snabba åtgärder.

Innan du ringer upp en tid hos din läkare eller rusa till apoteket för ett ögonblick smärtstillande, prova dessa enkla och mycket effektiva metoder först. Dessa kommer att hålla dig borta från de långsiktiga biverkningar av omedelbar receptbelagda läkemedel.