E2h

Hur att bota hepatit C med silver

Hepatit C är en obotlig leversjukdom

Hepatit C är en obotlig leversjukdom. Den orsakas av hepatit C (HCV)-virus och överförs från person till person på grund av direkt kontakt med en smittad persons blod. Det är inte lätt diagnostiseras eftersom symtom som är vanligtvis milda även om det finns att skador på levern.

Hur att bota hepatit C med silver. Gör din forskning för att lära för-och nackdelar.
Hur att bota hepatit C med silver. Gör din forskning för att lära för-och nackdelar.

Behandling för patienter med diagnosen hepatit C innebär att man tar anti virus medicin peginterferon och ribavirin. Det finns dock oro för effekterna av fortsatt användning av stark medicinering på kroppen, liksom den ekonomiska begränsa på patienten. Naturliga healers har förespråkat användning av silver kolloidal som ett sätt att kontrollera symptom i samband med hepatit C.

  • Gör din forskning för att lära för-och nackdelar. Det finns ingen stor skala studie om användningen av kolloidalt silver för behandling av hepatit C. Trots olika vittnesmål, föreskrivs de flesta läkare inte det eftersom sådana påståenden inte är vetenskapligt validerade. Men förespråkarna säger att detta bara är propaganda av läkemedelsföretag som står att förlora miljontals dollar om patienterna bytte till den här billigare och mer naturligt alternativ. Silver har använts i århundraden som en anti biotiska och hjälpa till att stärka immunförsvaret. Läs mer om fördelarna och tillhörande riskfaktorer för att använda kolloidalt silver för att göra ett informerat val för dig själv.
  • Prata med en naturlig sjukvårdspersonal. Ingen licensierad läkare ordinerar silver vid behandling av hepatit C. Men om du är öppen för alternativa metoder för healing, det finns andra alternativ. En homeopat kommer också att kunna ge rekommendationer.
  • Har din blodprov gjort. Om du vill prova kolloidalt silver, är det bäst att ha dina senaste blodprov till hands. Detta kommer att vara din bas för att kontrollera om det finns någon förbättring i dina resultat efter att ha tagit silver kolloidal efter 30 dagar. När du gör en cykel för att ta silver, har ett test gjort igen så att du kan jämföra resultaten.
  • Köp en flaska av silver. Kolloidalt silver säljs i flytande form. Detta beror på att nanopartiklar av silver är suspenderade i en avjoniserat lösning som måste tas oralt. Köp den från en känd källa. Beroende på storlek, behöver du förmodligen ungefär åtta flaskor att hålla dig en månads cykel.
  • Följ tillverkarens rekommendationer om dosering. Vanligtvis, är det rekommenderat att en patient tar en matsked av produkten 03:57 gånger dagligen. Gör detta för en månad.
  • Upprätthålla behandlingen. Om dina Hepa C sänkts och underhålls i två månader, kan du minska dosen till tre matskedar per dag. För att ytterligare förbättra din hälsa, detox kroppen genom att undvika rökning, bearbetade livsmedel, alkohol, läsa kött och väljer ekologiska livsmedel, daglig motion och ta rätt tillskott för att stärka immunförsvaret.


Ta ett helhetsgrepp för behandling av hepatit C

Ta ett helhetsgrepp för behandling av hepatit C. förse kroppen med rätt näring och naturliga kosttillskott som behövs för att naturligt kämpa sjukdomar och infektioner. Tänk silver som en del av din behandling av hepatit C. Du vet att din kropp bäst, så du vet om det fungerar för dig.