E2h

Hur att delta AIDS HIV evenemang medvetenhet månad

December betecknas som AIDS HIV medvetenhet månad

December betecknas som AIDS HIV medvetenhet månad. Världsaidsdagen firas på den första av denna månad. Olika händelser hålls att skina ljuset på människor och frågor med anknytning till aids och hiv.

Som medborgare i denna värld

Hur att delta AIDS HIV evenemang medvetenhet månad. Fråga från lokala högskolor och universitet om schemalagda händelser kopplade till AIDS och HIV medvetenhet.
Hur att delta AIDS HIV evenemang medvetenhet månad. Fråga från lokala högskolor och universitet om schemalagda händelser kopplade till AIDS och HIV medvetenhet.

Som medborgare i denna värld, är ditt stöd behövs av individer och grupper som deltar i att hjälpa utrota aids, särskilt i fattiga och marginaliserade länder. Så för december månad, ta time out för att få engagera. Delta AIDS HIV evenemang medvetenhetmånad.

Nedan finns några idéer om hur du kan delta i aktiviteter under denna månad.

  • Utbilda dig själv. Om du har mycket lite kunskap om aids och hiv, utbilda dig själv. Besök webbplatser som Aids.org , Nichd.gov (National Institute of Child Health and Human Development), Worldaidscampaign.org och Avert.org . Du kommer att hitta många resurser som förklarar aids och hiv och vad som görs för att ta itu med detta globala problem. I några av dessa webbplatser, kan du också hitta sätt att bidra till att främja medvetenheten om aids och hiv och om händelser hålls varje december.
  • Fråga från lokala högskolor och universitet om schemalagda händelser kopplade till AIDS och HIV medvetenhet. Många skolor i hela landet markerar den här månaden genom att hålla föredrag, föreläsningar och presentationer centrering om aids. Akademiker och läkare kunniga om ämnet är välkomna att dela sina kunskaper. Människor som är involverade i hela världen informationskampanjer och de som fokuserar på att hjälpa människor med aids är ofta inbjuden också.
  • Starta en kapitalanskaffning enhet. Organisera en kapitalanskaffning kampanj för att öka människors medvetenhet om AIDS och HIV. Arbeta med lokala organisationer eller byråer hälsa att komma med fungerande kapitalanskaffning händelser. Du kan ställa in en "cykel för AIDS" händelse med den lokala cykel klubben. Eller har en "kör för AIDS" kampanj med hjälp av lokala college friidrott laget. Ha en baka försäljning eller loppmarknad kanske.
  • Delta filmvisning, konserter och andra föreställningar monterade till minne av AIDS HIV medvetenhet månad. Olika lokala grupper som aktivt stöder AIDS och HIV medvetenhet brukar ordna musikaliska konserter, filmvisningar, modevisningar och utställningar varje december. Visa ditt stöd genom att delta sådana händelser med familj och vänner. Intäkterna från dessa händelser går till AIDS HIV informationskampanjer och andra AIDS HIV relaterade strävanden.
  • Nätverk med personer som är intresserade AIDS HIV orsakar. Använd dina sociala nätverk i kontakter med människor som också vill delta och vara en del av AIDS HIV händelser. Skicka e-post, blaster, tweets och meddelanden via din nätverkssajter ber om information om kommande händelser i december. Dela din information också. Passa på att använda tekniken för att utbilda människor och öka AIDS HIV medvetenhet.
  • Ladda upp bilder och starta en blogg. För varje händelse som du deltar, ta bilder och samla affischer, broschyrer och andra artiklar från händelsen. Inlägg detta på din personliga webbplats och i ditt sociala nätverk. Skriv något om dina erfarenheter i en blogg. Dela vad du hörde, såg och kände.


December är en viktig månad för personer som hjälper andra bekämpa aids. Det har utsetts till AIDS HIV medvetenhet månad. Under denna tid finns det ett antal evenemang som anordnas av välmenande grupper att öka medvetenheten om aids och hiv. Ta dig tid att fördjupa sig i dessa aktiviteter och öka er kunskap om aids. Om du kan, volontär din tid och resurser så att du kan hjälpa till att sprida ordet om aids och hiv frågor.