E2h

Hur att förlora magen fett och bygga muskler i 40 minuter

Även om du inte är överviktiga eller feta

Även om du inte är överviktiga eller feta, är det möjligt att du har några magen fett. Magen är en av de delar av kroppen där fettet ofta samlas, eftersom det är mycket nära till magen och matsmältningssystemet, och eftersom det finns gott om vävnad i magen där fettvävnad eller fettvävnad kan växa. Det finns en quick fix för magen fett, dock. Här är hur du kan bygga några muskler och förlora magen fett i så lite som 40 minuter.

Hur att förlora magen fett och bygga muskler i 40 minuter. Även om du inte är överviktiga eller feta.
Hur att förlora magen fett och bygga muskler i 40 minuter. Även om du inte är överviktiga eller feta.

  • Cardio övningar. Först av allt måste du börja med några hjärt övningar. Cardio övningar är det bästa sättet att öka blodcirkulationen. När du ökar blodcirkulationen, kommer du att kunna göra mer intensiv träning. Tänk på konditionsträning och träning som sträcker aktiviteten för större utöva rutiner, såsom styrketräning och styrkelyft. Några av de grundläggande hjärt övningar som du kan göra är igång, jumping jacks, armhävningar, hissar och knäböj. Dessa konditionsträning bör vanligtvis ske i cirka tio minuter varje dag.
  • Intervallträning. När du har avslutat din konditionsträning, är nästa steg att spendera på least15 minuter gör lite intervallträning. Intervallträning är en teknik där du gör om en minut av cardio träning, och sedan ytterligare en minut av intensiva åtgärder, t.ex. snabba armhävningar. Intervallträning är lätt på kroppen, men hjälper dig att bränna massor av kalorier riktigt snabbt. Var noga med att skräddarsy din intervallträning utövar enligt dina möjligheter, dock. Till exempel, om du bara börjar din träning rutin, kan du jogga för intensiv träning, och du kan flytta till intervall promenader för en enklare träning. Efter en vecka kan du jogga på en högre hastighet för intensiv träning och sedan göra några rask promenad för konditionsträning.
  • Styrketräning. Efter några intervallträning, gå vidare till en annan femton minuter av styrketräning. Styrketräning är fokuserad på enbart välja muskelgrupper, men på grund av det stora stress vikter, bör du kunna gå ner massor av kalorier genom styrketräning. I själva verket använder styrketräning upp så många kalorier som professionella tyngdlyftare måste äta hög proteinhalt och hög kost kalori. Se till dock att du börjar med vikter som du kan hantera. Ha alltid en spotter med dig, så att han kan hjälpa dig när du lyfter svåra vikter.
  • Schemaläggning. Slutligen, se till att skapa ett schema för din träning. Denna typ av 40 minuters träning är mycket effektiv, men bara om du håller dig till den. Den största anledningen till många människor inte gå ner i vikt från denna typ av rutin är att de ger upp efter den första veckan. Kom ihåg att det händer viktminskning inte över en natt. Om du håller rutin, bör du dock kunna se magen fett försvinner på bara ett par veckor.


Övergången från konditionsträning till intervallträning till styrketräning kan verka svårt i början. Med lite tid, men du bör kunna förlora flab i magen och få några muskler med denna rutin.