E2h

Hur att hålla energi under graviditeten

Är din mage börjar bära ner dig

Är din mage börjar bära ner dig? Känner du dig slö och önskar att du kunde sova från idag tills värkarna kommer? Känner du en stor svullen boll av utmattning? Känner du gråter för att du inte kan raka benen längre? Du är inte ensam. Många kvinnor har gått igenom samma universella erfarenheten och det är på grund av effekterna av graviditeten. Oroa dig inte, Mamma Mia. Det kommer alla att vara över snart. För nu kan du läsa om dessa tips som hjälper dig att få din energi tillbaka tills det är dags att smälla den bulle i ugnen.

  • Doppa dina trötta fötter i en detox bad. När du är gravid, fötterna ta stryk och bidra till din känsla av att vara så utmattad speciellt sent på dagen när dina fötter verkligen få svullna. Unna dig en thailändsk fotbad genom skärning en citron, bultande ett par aspirin tills det tar på en pulverform, och placera dessa på en bassäng med varmt till hjälpligt-varmt vatten. Sedan doppa fötterna i bassängen och inte ta dem tills vattnet blir kallt. Citron och aspirin kommer att fungera som avgiftning agenter för att ta bort gifter från dina ben och fötter. Resultatet är strömförande fötter som kan göra mer aktivitet.
  • Få en lugnande fotmassage från din man. Vid slutet av en lång dag gör alla typer av verksamhet eller springa runt utföra dina ärenden, är en lugnande fotmassage från din man något att se fram emot, en mini-energi booster för din stackars svullna fötter. Den extra fördelen är att det finns puls punkter i fotsulorna som frigör glada hormoner att vitalisera dig också!
  • Lär yoga. Yoga och andra former av meditation är bra sätt att vitalisera din kropp, själ och ande. Det är bra för andningen lektioner också och du vet att andningen är nödvändig när värkarna börjar hända. Tar yogaklasser är också ett bra sätt att träffa andra blivande mammor-to-be så gå och registrera dig. Ett varningens ord dock: Säg din yoga instruktör som du förväntar och hur långt du är så hon kan justera innebär att passa din graviditet. En sak du yogalärare kommer inte att tillåta dig att göra är att göra en yoga pose kallas Asanas eller liggande på rygg. Också, registrera inte i en Bikram yoga, en form av yoga som innebär att vara i en sluten rum bestående mycket varm temperatur.
  • Hålla bort koffein och alkohol. Allvarligt, tror du verkligen behöver den extra stressen av koffein och alkohol? Som om du inte är indränkt tillräckligt med graviditet bekymmer redan! Om du måste, byta din java fixa till koffeinfritt men inte du vågar linda händerna runt lite natt cap, annars kommer du att vakna upp mer trött än någonsin.
  • Klockan i 8 till 10 timmars sömn. Sömn är mycket viktigt att återfå din styrka och bibehålla din energi under graviditeten så skära ner på långa timmar på jobbet eller spendera tid på happy nätter hour karaoke och fokusera på att sova rätt att vakna rätt!
  • Stick med en stor näring plan. Du måste ha en balanserad kost som är riktad till gravida kvinnor. Fibrer, protein, frukt, nötter och grönsaker är bra källor till energigivande näringsämnen för någon, gravid eller inte. Om du har frågor om födoämnesallergier, skaffa dig testas. Hur är snabbmat då och då? Visst! Precis så länge du håller dig till snabbmat sallad bar, alltså. För en lista över de bästa "snabbmat" för gravida kvinnor, klicka på babycenter.com.
  • Ta graviditet multivitaminer. Arbeta med din OB-GYN om din vitamin och mineral behov som en gravid kvinna. Tre av dem du behöver definitivt ha en frisk och strömförande graviditet är Omega-3, folsyra och kalcium. Fråga din OB-GYN för bästa multivitamintillskott att stanna strömförande hela.


Slutligen

Hur att hålla energi under graviditeten. Doppa dina trötta fötter i en detox bad.
Hur att hålla energi under graviditeten. Doppa dina trötta fötter i en detox bad.

Slutligen, försök att behålla din vikt. Istället för att använda graviditet som en ursäkt för att plundra kylskåpet varje natt, tänk på hur brutalt hårt du måste arbeta bort det efter det att barnet kommer. Hålla dig själv. När du tillåter dig själv att få en hel del vikt, är du skyldig att känna dig trött varje sekund av varje dag du är gravid. Bummer, verkligen!