E2h

Hur att hålla formen med hemarbete-outs

Håller sig i form är väldigt mycket en del av ens personliga rutin i dagens snabba värld, för att hålla jämna steg med de fysiska och psykiska krav i arbetet och hemma. Gym medlemskap har stigit och motion klubbar har vuxit nästan överallt. Även om du får mer motivation medan i ett gym för att träna tillsammans med människor som vill hålla sig i form som du, är det också möjligt att hålla formen gör en del arbete-outs hemma. Hem träna rutiner kan du ställa din egen takt med hjälp av minimala träningsutrustning eller ingen alls. Nedan finns några tips.

Hur att hålla formen med hemarbete-outs. Sök efter motion rutiner som du kan göra hemma.
Hur att hålla formen med hemarbete-outs. Sök efter motion rutiner som du kan göra hemma.

  1. Ta en titt på din allmänna fysiska kondition för att avgöra vilka delar av din kropp kommer att gynnas av riktade arbete-outs. Är musklerna på undersidan av överarmarna börjar sag? Vill du utveckla en buk eller handtag kärlek? Får du lätt trött efter stå eller gå för en stund? Är dina axlar börjar sloka eller du känner att du nästan alltid sloka när du sitter? Är dina lår och ben blir slappa? Kolla vilka områden som behöver ett bra träningspass och koncentrera sig på dessa, i kombination med andra stretching och limbering övningar.
  2. Få en fysisk undersökning och rådfråga din läkare om vilka typer av träning du behöver och vad du kan göra hemma. Det är alltid en bra idé att få en fysisk bedömning innan man börjar på en träningsplan för att mäta hur mycket stress din kropp kan ta.
  3. Sök efter motion rutiner som du kan göra hemma. Det finns flera webbplatser där du kan lära dig ett korrekt genomförande av olika övningar inriktade på olika delar av kroppen. En webbplats som är gratis, komplett med full längd filmer och andra instruktioner för allmän träning för olika åldersgrupper är Scooby hem byggnad träning . Netfit är också ett bra ställe att leta efter hem träna rutiner. Sajten har flera övningar för nedre och övre delarna av kroppen för både nybörjare och avancerad nivå. Följ bara länkarna från mitt högra navigation panel i lila och lila.
  4. Håll en lista över de övningar som du gör i en daglig logg. Du bör inkludera datum och antal repetitioner som du gjorde för en viss övning så att du kan följa dina framsteg. Det skulle vara en bra idé att ta en full längd fotografi av dig själv innan du börjar ditt hem arbete-outs, och ta en ny bild varje månad. Detta kommer att motivera dig att hålla på att göra ditt hem-träning eftersom du faktiskt kan se dina framsteg och förbättringar.
  5. Ställ in tiden så ditt arbete ut. För vissa är det mycket fördelaktigt för dem att börja dagen med minst 30 minuters motion. För andra, de vill avsluta sin arbetsdag med ett träningspass för att lindra deras stress. Oavsett tid du vill göra din rutin, se till att hålla det regelbundna och underhålla den. Bär bekväma kläder när du tränar. Se till att dina kläder inte hindrar dina rörelser. Stretchy shorts och skjortor och kostymer svett är idealiska. Skydda dina fötter genom att bära tjocka strumpor och skor gummi och handskar när det behövs.
  6. Få andra medlemmar i din familj för att träna med dig att göra det roligare och roligare. Du kan hålla motiverad att hålla utöva när du uppmuntra och stödja varandra. Ställ uppnåeliga mål varje månad och utmana dina familjemedlemmar att göra detsamma.

Medan hålla sig i form genom att göra hemarbete-outs är viktigt

Medan hålla sig i form genom att göra hemarbete-outs är viktigt, bör du också förstå att du behöver vila när du känner att dina muskler att få ont. Det är inte bra att straffa delar av kroppen som är ont med mer motion. Låt den vila och återhämta sig. Behåll din flexibilitet med lite stretching och limbering övningar och gå tillbaka till din rutin när din kropp har återhämtat sig.