E2h

Hur att hitta begagnade försäljning träning utrustning

Många människor brukar sälja en del av sina använda träningsutrustning för att få lite extra pengar, särskilt om dessa maskiner är fortfarande i gott skick. Om du letar efter något som används träningsutrustning, här är hur man hittar den.

  1. Först ut, kan du försöka att själv hitta en butik som erbjuder försäljningen av begagnad utrustning. Om du tror att en viss butik eller affär säljer begagnade maskiner träningsutrustning så kan du besöka dem. Vanligtvis, om de inte säljer dem, kan de hänvisa dig till en som faktiskt har försäljningen fitness utrustning. Om du inte hittar något, då kan du välja att kontrollera din lokala tidning. Du kan prova att ringa sina annonser för att se vad hink försäljning de har. Du kan också kontrollera de gula sidorna i din katalog för att se om det finns lokala återförsäljning butiker, pantlåneinrättningar, etc. som också kan ha en viss försäljning motion maskiner. Även om dessa återförsäljning butiker och pantlåneinrättningar inte fokusera på att köpa eller sälja träningsutrustning, skulle det inte skada att ringa.
  2. Försök att gå online via webbplatser som Play It Again Sports, Craigslist, Recycler, Sälj och eBay. Playitagainsports.com är en träningsutrustning butik som köper används träningsutrustning. De brukar köpa tillbaka löpband utrustning, vikter och andra träningsmaskiner. Du kan även ange ditt postnummer för att hitta en plats i ditt område. Deras hemsida ger också information om vilka särskilda träningsutrustning märke de säljer. En annan webbplats är Craigslist.com , vilket är bland de berömda platserna för lokalt sälja och köpa produkter informellt. Recycler.com fungerar på samma sätt som Craigslist.com . Vid Sell.com och eBay.com å andra sidan, kommer du säkert hitta bra erbjudanden speciellt eftersom produkterna auktioneras. Det enda problemet med dessa är att du kommer att få betala för frakten, om du inte kommer personligen hämta maskinen. En annan nackdel med det som levereras är att du inte kommer att kunna personligen granska och kontrollera utrustningen så det vore bäst om du får det personligen.
  3. Slutligen, när du har hittat och bestämt vilken butik eller hemsida att köpa från, överväga ett par saker innan du slår det köpknappen. Se till att den utrustning som du köper har ett varumärke eftersom i det långa loppet kommer detta spara en massa pengar. Vissa träningsutrustning maskiner som säljs billigt är sannolikt dåligt byggda och kommer inte att vara länge, inte ens hälften livstid märkesvaror utrustning. Och eftersom du checkar ut begagnade försäljning träningsutrustning, är det mest troligt att du kommer att landa på en kraftigt prissatta varumärke maskin mening du inte behöver spendera så mycket som du skulle göra om du skulle köpa en helt ny maskin.

Eftersom du köper begagnad utrustning

Hur att hitta begagnade försäljning träning utrustning. Försök att gå online via webbplatser som Play It Again Sports.
Hur att hitta begagnade försäljning träning utrustning. Försök att gå online via webbplatser som Play It Again Sports.

Eftersom du köper begagnad utrustning, kommer det vara bäst om du kan själv kolla på den utrustning som du överväga att köpa så att du kan kolla på kvaliteten. Inspektera träningsmaskinen för eventuella defekter som sprickor och andra skador. Testa utrustningen noggrant för att säkerställa att den är i perfekt skick - speciellt om du ska köpa ett löpband eller en cykel. När du är säker på att det är en hel del, det är när du äntligen betala för det.