E2h

Hur att hitta kvalificerade leverantörer holistisk medicin och läkare holistiska

Holistisk medicin tar hänsyn till kropp

Holistisk medicin tar hänsyn till kropp, ande och själ, snarare än bara kroppen som traditionell västerländsk medicin tenderar att göra. Holistisk medicin utövare tror att det påverkar kroppen, även påverkar sinnet och anden. Och att det påverkar sinnet, även påverkar kroppen och anden. Till exempel som vi lär oss mer och mer om depression, en sjukdom som påverkar sinnet, ser vi bevis på att kroppen också påverkas med symtom som huvudvärk och utmattning.

Hur att hitta kvalificerade leverantörer holistisk medicin och läkare holistiska. Gå till europeisk högskola för avancemang inom medicin hemsida.
Hur att hitta kvalificerade leverantörer holistisk medicin och läkare holistiska. Gå till europeisk högskola för avancemang inom medicin hemsida.

Holistisk medicin tenderar att vara mer naturligt sinnade än västerländsk medicin och letar efter orsaken till en sjukdom snarare än att behandla symptomen av en sjukdom.

Följande information hjälper dig att hitta en leverantör holistisk medicin i ditt område.

  1. Gå till europeisk högskola för avancemang inom medicin hemsida. Enligt sin hemsida, är ACAM en "icke-vinstdrivande medicinsk samhälle tillägnad utbilda läkare och annan sjukvårdspersonal på de senaste rönen och nya förfaranden i förebyggande / näringsmässiga medicin. AcAm mål är att förbättra kompetens, kunskap och diagnostiska förfaranden som de avser komplementär och alternativ medicin, att stödja forskning. Samt att öka medvetenheten om alternativa medicinsk behandling " Denna webbplats erbjuder många listor över läkare i områden som hypnos, jäst syndrom och fotoluminiscens terapi.
  2. Gå till webbplatsen för Europeiska akademin för miljömedicin. Som titeln på gruppens antyder, de yrkesverksamma på AAEM arbetet utbilda allmänheten om den "interaktion mellan människor och deras miljö." Den AAEM tror miljön och vad vi äter är en faktor i många hälsofrågor, särskilt kroniska frågor såsom Gulfkrigssyndromet, och endokrina störningar mimicry. I stället för att behandla symptomen av en sjukdom, anser AAEM att titta på vad som orsakade sjukdomen i första hand. Dess hemsida länkar till ett antal läkare sönder efter tillstånd och specifika läkarnas noterade specialiteter.
  3. Gå till European Association för hälsa frihet hemsida. Enligt sin mission utbildar Health Freedom Foundation "konsumenter, vårdpersonal och beslutsfattare om värdet, säkerhet och effekt av alternativa och kompletterande metoder för att underlätta optimal hälsa, förebygga och behandla sjukdomar, aktivt främja medvetenhet och acceptans av alternativa och kompletterande behandlingar samt hälsofrågor frihet och processa vid behov för att skydda konsumenternas rättigheter, särskilt deras rätt att få tillgång till hela skalan av behandlingar, och för att skydda rättigheterna för utövarna att göra dessa behandlingar tillgängliga utan hot om misstroendevotum , trakasserier eller sanktioner. " Denna webbplats kan du söka efter leverantörer med efternamn av leverantören, statliga och / eller ort.
  4. Gå till webbplatsen för European Association of naturläkemedel läkare. De läkare som tillhör AANP har specialiteter såsom terapeutisk näring, botaniska medicin, homeopati, naturlig förlossning, akupunktur, psykologi / rådgivning, klassisk kinesisk medicin, hydroterapi, naturläkemedel manipulativ terapi, farmakologi och mindre kirurgiska ingrepp. Naturläkemedel läkare inte använder alla metoder för kliniska och laboratoriemässiga diagnostiska test inklusive röntgendiagnostik och andra avbildningstekniker. Naturläkemedel läkare utför inte större operationer och inte använda de flesta syntetiska droger. Denna webbplats kan du hitta en leverantör på grundval av efternamn, stat, stad och / eller postnummer.
  5. Gå till europeiska holistisk medicinsk föreningens hemsida. Principerna för Ahma är "optimal hälsa, den helande kraften av kärlek, läka hela människan, förebyggande och behandling, medfödd helande kraft, integration av helande system, relation, vård, individualitet, undervisning genom exempel och utbildningsmöjligheter." Gå till sin webbplats för mer information om dess principer och att hitta en läkare. Den Ahma webbplats kan du söka efter stat, stad, efternamn och / eller specialitet.