E2h

Hur att hitta planer prov måltid för Ornish diet

Den Ornish dieten är typisk vegetarisk kost med målet att minska fettintaget för en person. Detta sagt, alla kött och mejeriprodukter är förbjudna i kosten. Intag av andra livsmedel som innehåller fett, olja och raffinerade kolhydrater är inte tillåtna samt. Detta inkluderar nötter, frön, och ett urval av frukter. Dieten förbjuder konsumtion av mer än 10 procent av kalorierna kommer från fet mat. Enligt många dietister och dietister, är den Ornish dieten är en av de få vegetariska dieter som verkar vettigt. Om du funderar på att gå ner i vikt, kommer du vill hitta några matsedlar för denna diet. Här är några sätt på hur man går vidare.

Läs böcker om Ornish dieter. Det enklaste sättet att få vissa måltider prover för dieten är att faktiskt läsa upp om kosten. Detta kommer att innebära att du går ner till din lokala bokhandel och tag upp någon bok om Ornish dieten. För bästa läsning, skulle det vara smart att ta tag i boken skriven av uppfinnaren av dieten, Dr Dean Ornish. Hans bok, "Ät mer, väger mindre" förklarar alla krångligheter av kosten, inklusive planer prov måltid som du kan prova och förbättra. Boken kommer i detalj alla de livsmedel som du inte tillåts att konsumera under diet perioden. Med denna diet, boken förklarar, du kan lära dig att äta mer och mer utan att behöva oroa dig för din vikt. Bra att höra, men riktigt svårt att göra. I vilket fall som helst, läsa böcker om kost och följa matsedlar detaljerat i dem.

Surfa på nätet

Surfa på nätet. Om du inte tycks kunna hitta någon resurs om kosten hos din lokala bokhandel, så du kan hitta några på internet. Det finns många artiklar, bloggar och webbplatser som främjar och dela information om Ornish dieten. För att hitta dessa, logga in på Google och utföra en enkel sökning på "Ornish diet". Resultaten ska översvämma med tusentals sajter som påstår sig ha information om kost inklusive planer prov måltid och menyer. Upptäck alla sajter för att se alla olika matsedlar rekommenderas för kosten. För att göra det lättare för dig, kan du besöka några av de bästa platserna för att få den information du behöver som everydiet.org , holisticonline.com och dietbible.com . Alla dessa kost platser kommer att ha information om alla kända dieter inklusive Ornish dieten. Dessa webbplatser har olika kost menyer också.

Prova dessa förslag

Hur att hitta planer prov måltid för Ornish diet. Läs böcker om Ornish dieter.
Hur att hitta planer prov måltid för Ornish diet. Läs böcker om Ornish dieter.

Försök med dessa förslag. Om du verkligen inte kan hitta matsedlar för din diet, så du kan vara praktiskt och bara äta mat med låg fetthalt i dem. Till exempel, är korn som ris, havre och majs tillåts i kosten samt pasta och bröd. Självklart kommer du vill göra grönsaker den huvudsakliga delen av varje måltid. Du kan använda fettfria kryddor som låg fetthalt majonnäs och smör för att skapa fler variationer i dina måltider. Fettfri eller fettsnåla mejeriprodukter är tillåtna, men endast i små mängder.

Söka planer prov måltid eller skapa din egen måltid planer bygger på reglerna i kosten var den enkla biten. Det svåra är egentligen följer dieten till punkt och pricka. Du behöver disciplin och viljestyrka att kämpa mot frestelsen att fuska även lite.