E2h

Hur att hitta prisvärda hanterade planer vård i Arizona

Numera när ekonomin inte mår bra

Numera när ekonomin inte mår bra, tenderar man att förbise en mycket viktig sak i ditt vardagliga liv-din hälsa. Det kanske låter kliché, men den säger "hälsa är rikedom" inte håller riktigt för oss alla. Därav begreppet planer sjukvård föddes. Med detta vill vi ge några användbara tips för att du ska kunna hitta en prisvärd privat företag sjukförsäkring i Arizona med de medicinska planer som du föredrar.

För det första är det förvaltas vård

Hur att hitta prisvärda hanterade planer vård i Arizona. Health Maintenance Organizations (HMO).
Hur att hitta prisvärda hanterade planer vård i Arizona. Health Maintenance Organizations (HMO).

För det första är det förvaltas sjukvård? Managed sjukvården är ett system som faktiskt styr tillhandahållandet av hälso-och finansiering till sina medlemmar som är inskrivna i en särskild plan. Deras mål är att verkligen se till att deras medlemmar får lämplig vård inom budget på en högkvalitativ miljö. Du kan läsa mer om planer för hälsovård samt de lagar och riktlinjer som styr dem genom online kurser, du kan få gratis information om dessa klasser genom att klicka här .

Det finns tre typer av hanterade planer för hälsovård och de är:

  1. Health Maintenance Organizations (HMO) - HMO är företag som går in i avtal med läkare, kliniker, sjukhus och annan vårdpersonal för att bilda ett "nätverk." Detta nätverk kommer att fungera som ett stödsystem som vänder sig till en medlemmens behov, men endast ackrediterade vårdgivare och sjukhus är tillgängliga för medlemmarna så det är begränsande, men de erbjuder de lägsta copayment systemet.
  2. Föredragna leverantören organisationer (offentliga postoperatörer) - offentliga postoperatörer är som HMO i den meningen att de ingår avtal med vårdgivare och sjukhus, men de är mindre restriktiva än HMO. Om du inte går till en läkare eller sjukhus som ligger inom deras nätverk, är det tillåtet, men du skulle behöva betala så mycket som 50% av notan. Ja, de är mindre restriktivt men de kräver mer pengar från medlemmarna.
  3. Point-of-service planer (POS) - Eventuellt är en blandning av både HMO och offentliga postoperatörerna och i den meningen att de ger dig mer flexibilitet. Liknar HMO och offentliga postoperatörerna, anger de också avtal med vårdgivare och sjukhus. De uppmuntrar dig att gå till deras föredragna läkare, men det är inget krav. Ta hänsyn till att du skulle sprita ut mer pengar än om du går till deras ackrediterade läkare eller sjukhus.

Numera när ekonomin inte mår bra. Föredragna leverantören organisationer (offentliga postoperatörer).
Numera när ekonomin inte mår bra. Föredragna leverantören organisationer (offentliga postoperatörer).

Det andra, nu måste du bestämma vilken typ av förvaltas vård plan du föredrar bland de tre innan du väljer ett företag sjukförsäkring. Försök och leta upp www.Humana.com . Det är ett bra företag som har erkänts för sitt engagemang för konsumenternas vägledning samt deras teknik och de har också vissa certifieringar och ackrediteringar från 3: e parts organisationer om deras normer.

Därefter kan du kolla in Department of Insurance i Arizona på www.id.state.az.us . Den här webbplatsen är en bra källa till information för alla som vill jämföra priser och premier och även kolla försäkringsbolagen sig med avseende på deras tjänster, hälsofördelar, hur många klagomål de har, rabatter som de erbjuder och mer. Sajten är som en one-stop shop för den typ av information som du behöver för att välja rätt hälsoföretag vårdförsäkring i Arizona.

Ja, med en sjukförsäkring plan är en fördel för dig och viktigast att hand om din hälsa. Så forskning, jämföra och sedan besluta. Det kan även vara värt att ta några lektioner på nätet - fokus på de som har vård-och regler försäkring och förordningar. Inte bara gå ut och få en plan vård bara för att din vän eller granne också fick deras från samma företag. Vara väl informerad och välja klokt.