E2h

Hur att hoppa högre i 14 dagar

Utbildning för att hoppa högre innebär mycket arbete och engagemang

Utbildning för att hoppa högre innebär mycket arbete och engagemang. Men kan det göras inom 14 dagar? Det är möjligt! Du behöver bara fokusera på ditt program och maximera varje dag för att öka din vertikala språng. För att hjälpa dig ännu mer, här är hur du gör det.

  • Spela in din första hoppet. Glöm inte att göra detta för jämförelse av resultaten. Detta kommer att vara din bas för någon förbättring sker inom 14-dagarsperioden. Mät din vertikala språng genom att dra din stående räckvidd med högsta hopp räckhåll.
  • Bedöm själv. Vet dina nuvarande förmåga och det allmänna välbefinnandet i kroppen. Du bör ha en helhetssyn för att förbättra ditt hopp. Ta i beaktande faktorer som kost, motion, fysisk vila och även din personliga schema för att passa i ditt program.
  • Ha en tränare. Även stora idrottsmän är beroende av personliga tränare att behålla sin stora kropp skick. Så om du kan punga ut de extra greener, kan en tränare förbättra avsevärt och anpassa din alldeles egna 14-dagars kur.
  • Gör viktiga övningar. Du kan göra viktade övningar eller ens plyometric övningar för att förbättra din hoppning förmågor. Båda övningarna är bra och kan passa i 14-dagars program för att säkerställa den potentiella tillväxten i den angivna tiden. Har runt tre set och 15 till 20 repetitioner per övning för dina knäböj och hissar. Du kan också göra box hopp, hastighet repa och tävlar för att ytterligare ge explosiv kraft i dina hopp. Konceptet bakom rutan hoppar är att det faktiskt ger muskler som behövs för att hoppa ett runt träna. Du behöver bara en box som kan stödja din kroppsvikt för denna övning. Hastighet rep fördubblar effekten av normala hopp rep. Tävlar är bra för att abrupt maktskifte till benen vilket är avgörande för att förbättra din vertikala språng.
  • Din personliga schema. När du har identifierat den bästa träningen för dig, rita dem mot en kalender. Kom ihåg att specificera varje träningspass och mål som skall uppnås den dagen. Markera ett "X" varje dag som går tills det är den 14: e dagen i ditt program. Har post-it påminnelser under dagen för att verkligen hålla sig till programmet. Inkludera ditt arbetsschema samt vilotid för att minska fall av brinnande ut från din träning.
  • Bibehålla optimal hälsa nivå. Under utövandet kan minska din energi och öka fysisk trötthet. För att förhindra detta bör du ha en bra energikälla för din träning. Du måste äta rätt sorts mat och har gott om tid för vila och sömn. Kom ihåg att din kropp också behöver för att fungera på topp för att ytterligare öka effekten av din träning.
  • Mät din framgång. Jämför din räckvidd efter 14 dagars fullt engagemang i programmet med samma metod i dag 1. Du kommer att bli förvånad på vad du kan uppnå om du verkligen fokuserad på något.


Hur att hoppa högre i 14 dagar. Spela in din första hoppet.
Hur att hoppa högre i 14 dagar. Spela in din första hoppet.

Nu kan du hoppa så högt och vara en bättre idrottsman i ditt eget område! Skörda frukterna av ditt hårda arbete och engagemang för 14-dagars program.