E2h

Hur att hypnotisera folk

Hypnos är en teknik för avkoppling och förslag då personen som hypnotiserad placeras i en något förändrad stat där han är öppen för förslag från en annan person. Vissa anser att det en fest trick för att bli hypnotiserad medan andra anser att det är en livskraftig behandlingsalternativ för fobier. Om du vill kunna hypnotisera folk, oavsett orsak, kanske du vill överväga att ta en kurs som de jag just kopplade till. Men du kan följa dessa steg för att komma igång.

Material
Fokus objekt
Bekväm stol
Dags att koppla av
Person till hypnotisera

  1. Få personen bekvämt. Settle personen i en bekväm stol eller soffa. Låt honom slappna av och få bekväm i flera minuter.
  2. Andas djupt. Kom ihåg att andas med den person du försöker hypnotisera. Sakta andas och håll andan i en beat, sedan andas ut. Upprepa den djupa andningsmönster tills både du och den andra personen är avslappnad.
  3. Instruera personen att fokusera på ett objekt. Fokus är en del av avkoppling processen. Du har säkert sett gamla filmer där hypnotisör gör att patienten fokuserar på en klocka svänga som en pendel. Detta behöver inte vara hur du fokuserar. Överväga att ha deltagaren fokuserar på ett relaterat objekt om han försöker ansluta med ett specifikt minne av en jämn eller annan person. Mental fokus kan också uppnås genom att personen kommer ihåg en plats där han känner sig säker som en barndom sovrum, stranden eller var personlig för honom.
  4. Tala långsamt, mjukt och på ett kontrollerat sätt. Så mycket som du vill koppla den andra personen måste du slappna av och kontrollera dig själv. Var uppmärksam på din talande röst. Tala långsamt och mjukt, kontrollera din ton och din hastighet. Om erbjuder förslag när deltagaren är under hypnos, kom ihåg att ge exakta, tydliga instruktioner i samma kontrollerade ton.
  5. Lyssna på tonen och talade ord. När en person är avslappnad nog för att falla i hypnos, saktar hans andning och ofta hans röst förändras. Lyssna noga till förändringarna. Du kommer att kunna berätta när han är öppen för förslag.
  6. Undvik att trycka eller tvinga hypnos. Försöker tvinga hypnos i ett specifikt minne eller försöker flytta för snabbt kommer att hindra processen.
  7. Ha tålamod. Utveckla förmågan att konsekvent kunna hypnotisera folk tar tid. Gå sakta och du kommer att lyckas.

Hur att hypnotisera folk. Livskraftig behandlingsalternativ.
Hur att hypnotisera folk. Livskraftig behandlingsalternativ.

Hypnos är i sin kärna en avslappningsteknik. För att utmärka sig på hypnotizing människor, måste du vara lugn och avslappnad och kunna överföra denna lugn till den person som du arbetar med.