E2h

Hur att identifiera och behandla teenage droganvändning

När det gäller att identifiera och behandla teenage drogmissbruk

När det gäller att identifiera och behandla teenage drogmissbruk, det finns flera tecken på att du kommer att vilja titta på. Denna artikel kommer att belysa några av dessa punkter, samt identifiera hur man ska behandla drogmissbruk. Många föräldrar ser inte farorna förrän det är för sent.

Här är några symptom att vara på jakt efter:

 1. Hur att identifiera och behandla teenage droganvändning. När det gäller att identifiera och behandla teenage drogmissbruk.
  Hur att identifiera och behandla teenage droganvändning. När det gäller att identifiera och behandla teenage drogmissbruk.

  Han börjar att spendera mycket tid ensam, inte ens hänga med sina vänner längre.

 2. Du märker pengar saknas i ditt hem, och piller också.

 3. Han ljuger om sin vistelseort och vad han har gjort.

 4. Han inte längre bryr sig om något eller någon.

 5. Du får telefonsamtal från människor som inte identifierar sig själva till dig.

 6. Du märker att hans betyg börjar sjunka, och att han hoppar over klass eller skola helt och hållet.

  Enligt World Health Organization. Men hur och var ska du få behandling för din tonåring.
  Enligt World Health Organization. Men hur och var ska du få behandling för din tonåring.

 7. Han sover mycket i skolan och hemma.

 8. Han tappar intresset för skolan och andra aktiviteter som han använde för att njuta.

 9. Han förlorar eller vinner vikt, eller han upplever humörsvängningar, blackouter och kortsiktiga minnesförlust.

 10. Du hittar drogparaphernaliaen i hans rum eller tvättstuga.

Enligt World Health Organization

Enligt World Health Organization, det finns flera grundläggande orsaker unga tonåringar kan dras till droger. De kanske vill känna sig vuxen och fatta egna beslut eller de kanske vill passa i. Det är också ett sätt att tonåringar stilla sin nyfikenhet. Och droger kan göra tonåringar må bra och avslappnad, tillfälligt lindra några av stress tonåren.

Men hur och var ska du få behandling för din tonåring

Men hur och var ska du få behandling för din tonåring? Först måste du få så mycket stöd från familjen som du eventuellt kan. Inte bara kommer det att hjälpa ditt barn, men du också. Då som en familj, måste du konfrontera din tonåring. Räkna med honom att stå emot din hjälp och även förnekar att han använder droger. Om han insisterar på att han inte använder droger, så ska du genast ta honom till läkaren som ska testas för droger. Naturligtvis kommer han att hata dig för detta, men kom ihåg att det du gör i slutändan kan rädda hans liv. Om han vägrar att gå, då du kan behöva kalla in extra hjälp.

Det finns många sjukhus som har behandlingshem inrättats bara för tonåringar. Några av dessa kommer även att göra drogtester för dig. Försök göra flera online-sökningar för att hitta en i ditt område. Du kanske också kunna hitta flera stödgrupper som består av föräldrar som går igenom samma sak som du. Detta är ett bra sätt för dig att få stöd och idéer om hur man ska klara.