E2h

Hur att jämföra olika typer av vätskesystem

Många människor njuta av utomhusaktiviteter som cykling

Många människor njuta av utomhusaktiviteter såsom cykling, vandring och löpning. Dock inser vissa av dem inte vikten av att hålla släckt hela tiden. För din information, hålla släckt är nödvändigt för alla, särskilt för människor som alltid är aktiva, de idrottare. De gamla vattenflaskor finns saker i det förflutna. Vad är efterfrågan idag är användningen av vätskesystem. Ett vätskesystem är utrustningen avsedd att främja alkoholkonsumtion bland användarna genom att tillhandahålla tillräckligt med vätska så att personen inte kommer att uppleva en snabb uttorkning medan du spelar utomhusaktiviteter. Fördelarna med att använda ett vätskesystem är gott, och det är därför du måste hitta tid att leta efter en som är bäst för dig. Hydrationssystem finns i olika utföranden, funktioner och storlekar. Blåsan designen är den vanligaste för vätskesystem. Om du vill veta vilken typ av vätskesystem passar dina behov, då följande tips kan hjälpa dig:

 1. Hip-burk. Dessa hydrationssystem är perfekt för löpare. Den har ett vätskesystem rör som låter löpare smutta vätska utan att ta ut en vattenflaska. De flesta hip-flaska förpackningar är utformade för att hålla en mindre flaska, och det är därför det är perfekt för långa timmar att köra.

 2. Hur att jämföra olika typer av vätskesystem. Många människor njuta av utomhusaktiviteter som cykling.
  Hur att jämföra olika typer av vätskesystem. Många människor njuta av utomhusaktiviteter som cykling.

  Handhållna vattenflaskor. Denna typ pf vätskesystem anses vara det enklaste att fylla. Du behöver bara leta efter en handhållen vattenflaska som är justerbar och som passar dina händer.

 3. Hydration ryggsäck. Denna typ av vätskesystem tillåter idrottare att hålla hydratiserade hela tiden. Varför? Eftersom det finns tillräckligt med utrymme för att hålla stora mängder vätska. Det finns ingen anledning till oro var att få nästa tillförsel av vätska. Dessutom har det tillräckligt med utrymme för andra saker också, såsom mat, kläder eller prylar. De funktioner du behöver för att leta efter i ett vätskesystem ryggsäck är:

  • Mängden vatten kan hålla - det ska hålla 70-128 gram vätska
  • Vikt-det bör vara lätt
  • Fickor - det borde ha mest och sidofickor
  • Kostnad - leta efter en hög kvalitet men prisvärda hydration ryggsäck
  • Sternum bälte
  • Midjebälte

Det finns många märken att välja mellan

Det finns många märken att välja mellan.
Det finns många märken att välja mellan.

Det finns många märken att välja mellan. Det finns CamelBak, Capital Safety, Hydrapak, mpack uthållighet redskap, Mountain Safety Research, Nalgene, aldrig når, Platypus och källsystem Vagabond bland andra. Det är också viktigt att överväga att köpa tillbehör vatten vätskebalans för att hålla ditt vätskesystem ren och funktionell, såsom bita rör, borstar tub och reparationssatser. Investera i dessa saker för att hålla ditt vätskesystem funktionell hela tiden.

Innan du köper en viss vätskesystem, måste du leta efter viktiga detaljer och specifikationer först. Det är också nödvändigt att läsa recensioner från tidskrifter, tidningar, hemsidor och liknande. Det kommer säkert att hjälpa dig avgöra på vilken typ av vätskesystem är rätt för dig. Investera i en bra vätskesystem och njuta av varje minut av din utomhusaktivitet.