E2h

Hur att kasta dem pounds

Enkla tips för att förlora vikt

Så mycket som du kanske vill gå ner i vikt och ändra din livsstil, kommer ingenting att hända utan en hälsosam dos av motivation, vilja och beslutsamhet. Tro det eller ej, måste du göra faktiskt något för att se någon framgång viktminskning. Prova följande tips för att hjälpa dig att nå din idealvikt.

Hur att kasta dem pounds. Viktminskning kompletterar.
Hur att kasta dem pounds. Viktminskning kompletterar.

  1. Motivation - Berätta dem omkring dig och nära dig din viktminskning mål. Detta kommer inte bara ge lite välbehövligt stöd, men det kan du ställas till svars för era ansträngningar (eller avsaknad därav), utlåning ytterligare motivation att hålla fast vid dina mål.
  2. Ät regelbundet - Gå inte hoppa över måltider. Äta regelbundet kommer att öka din ämnesomsättning, inte sakta ner. Inte äta kommer att utlösa "bevarande-läge" i kroppen, vilket betyder att den kommer att bromsa din ämnesomsättning i ett försök att bevara kalorier eftersom det anser tillgänglig livsmedel är begränsad.
  3. Övning - Ja, ogillade den fruktade ordet högt av så många .... men tränar och vara aktiv är en integrerad del av viktminskning. Hur annars tror du att bränna dessa kalorier och helt bli av envis fett? Hitta en aktivitet eller sport som du faktiskt njuta, annars kommer du aldrig hålla sig till en övning regim. Om du njuter av lyft vikter eller löpband träning, gå ett lokalt gym. Precis som utanför? Tennis, basket, fotboll och cykling är alla bra sätt att vara aktiv och njuta av naturen.
  4. Måltid planering - Planera din middag menyer framåt en vecka eller så. Detta gör att du kan sätta trodde till en hälsosam måltid snarare än att försöka snabbt kasta en måltid tillsammans för att sätta på bordet. Gör en lista över alla ingredienser och produkter du behöver, detta sätt kan du hålla sig till listan när du går till mataffären och minska antalet sötsliskig, köper gödning impuls.
  5. Tänk positivt! Ja, det kan låta cheesy, men med en optimistisk och glad syn kommer att få dig att må bra om dig själv, gör att förlora vikt mycket lättare och snabbare.
  6. Få support - Gå med i en viktgrupp förlust stöd eller hitta en "kompis" försöker kasta pounds också. Detta kommer inte bara hjälpa dig hålla fast vid din viktminskning programmet, men kan tillåta dig att dela en upplevelse med en person som vet exakt vad du går igenom. Du kan också överväga att försöka en online grupp eller forum, att faktor anonymitet kan du och andra användare att vara mer uppriktig och ärlig om dina erfarenheter.
  7. Drick vatten - Dricker du de dagliga rekommenderade åtta glas vatten? Byt ut din läsk, kolsyrade drycker och energidrycker för vatten. Söta drycker är ingenting annat än tomma kalorier. Vatten kan bidra till att minska hunger och faktiskt kickstart din ämnesomsättning.
  8. Viktminskning kompletterar - När den används tillsammans med sunda matvanor och ordentlig motion, en viktminskning eller energi tillägg (t.ex. Zantrex energi piller) kan verkligen ge dig lite extra hjälp som behövs för att kasta dem pounds. Men inte enbart lita till en liten piller. Du måste vara konsekvent i din diet och motion och ha tålamod! Kosttillskott är avsedda att stöd i viktminskning, inte vara en allt-i-ett-lösning.
  9. Daglig dagbok - Håll ett livsmedel tidskrift och spela in vad du äter i det varje dag. Detta kommer att göra det möjligt för dig att identifiera matvanor, räkna ut var du behöver förbättra i din kost, och se vad näringsämnen du saknar.
  10. Undvik natten småätande - Ett ​​enkelt sätt att stävja sen natt hunger och själlösa småätande är att borsta tänderna tidigt på kvällen i stället för höger innan sängen. Det kan hjälpa till att hålla dig från att småäta om du inte är riktigt hungrig, utan äter av tristess eller ångest.