E2h

Hur att kvalificera sig för Medicare under 65

Medicare vanligen beviljas amerikanska medborgare i åldern 65 år och äldre. I själva verket beviljade de flesta av statens sjukförsäkringar är. Även om du inte redan 65, är det möjligt att utnyttja denna hälsa täckning förutsatt att du montera Medicare riktlinjer försäkring kvalifikationer. Det finns vissa situationer eller villkor som kan få dig täckning. Medicare har strikta riktlinjer för dessa hälso bidrag och naturligtvis de kommer att prioritera personer över 65 års ålder. Lär om du uppfyller kraven för Medicare genom att bedöma dina referenser utifrån de riktlinjer som särskilt nämns i medicare.gov .

Hur att kvalificera sig för medicare under 65. Se till att du har sociala förmåner funktionshinder.
Hur att kvalificera sig för medicare under 65. Se till att du har sociala förmåner funktionshinder.

Här är hur man kvalificera sig för Medicare även om du är under 65 år.

 • Se till att du har sociala förmåner funktionshinder. Om du är under Social Security handikappersättning program kan du ha behörighet i utnyttja Medicare under 65 år. Kom ihåg att Medicare bara kan beviljas om du har varit en mottagare minst 24 månader och om du arbetar för den federala, lokala eller delstater.

  Om du får funktionshinder livränta utfärdas av Railroad Retirement styrelsen (RRB) kan du vara kvalificerad för Medicare sjukhus försäkring, men med en väntetid. Var noga med att kontakta kontoret i Railroad Retirement kontor för mer information om ärendet Medicare program.

 • Kontrollera de sjukdomar som anses för Medicare täckning. När du är yngre än 65 år, det finns vissa sjukdomar som säkert kan ge dig Medicare täckning. Det beror naturligtvis på den typ av sjukdom. Medicare anser amyotrofisk lateralskleros eller Lou Gehrig sjukdom och njursvikt eller om du alltid genomgår dialys att kvalificera sig för sjukförsäkring. Naturligtvis bör du få sociala förmåner funktionshinder för Medicare att överväga din kvalifikation.
 • Kontrollera om du är en inaktiverad änka eller änkling. Du kan vara berättigad till tidiga Medicare förmåner om du är änka eller änkling med funktionshinder. Men du måste vänta ett år eller 24 månader innan din Medicare fördelar skulle träda i kraft.

  Kontrollera de sjukdomar som anses för medicare täckning. Kontrollera om du är en inaktiverad änka eller änkling.
  Kontrollera de sjukdomar som anses för medicare täckning. Kontrollera om du är en inaktiverad änka eller änkling.

  Funktionshindrade barn kvalificera vanligtvis för Medicare täckning även utan sociala förmåner funktionshinder, men de måste vänta 25 månader för att få försäkring också.

 • Du kan betala en månatlig premie. Medicare inte kräver sina väljare att sälja politik enligt federal lag, men du kan använda genom att betala en månatlig premie. Denna täckning kallas Medigap. Medigap skulle vara den politik som säljs av privata försäkringsbolag som en slags fylla luckorna från den ursprungliga täckning. Detta skulle fungera på samma sätt som en HMO endast finns vissa begränsningar. Om du har ett befintligt skick, kommer du att ha en väntetid innan din täckning.

  Tänk på att försäkringen är inte överlåtas och kan inte användas för din man eller barn. Du och din make ska ha separata strategier. Se medicare.gov för guide att välja rätt Medigap politik för dig. Kom ihåg att göra en jämförelse på varje Medigap politik. Var och en av dem varierar i kostnad och nytta och det är viktigt att utnyttja den politik som ger dig fler fördelar.


Det är inte lätt att få hälso försäkringar nuförtiden speciellt om du inte är över 65 år gammal. Men om du har de rätta kraven för att kvalificera, bör du inte missa chansen att göra det. Lycka till!