E2h

Hur att läka matsmältningsproblem

Många människor lider av matsmältningsproblem

Många människor lider av matsmältningsproblem. I själva verket lider 20% av befolkningen i Europa bara från dessa sjukdomar. Egentligen kan dessa gastro störningar undvikas om du vet de saker som du kan äta och hur mycket du kan äta. Måttlighet är nyckeln till att hålla dina gastro störningar och ting. Om du redan har problem med matsmältningen, är allt du behöver lite undvikande, motivation och handling och du kan frigöra dig från att dricka för mycket droger eller medicin när smärtan eller symtomen som i. Här är några överväganden du bör ta att läka din matsmältning problem:

Hur att läka matsmältningsproblem. Titta på vad du äter.
Hur att läka matsmältningsproblem. Titta på vad du äter.

  • Titta på vad du äter. Undvik mat som är fet och har en hög nivå av olja och fett eftersom dessa inte löser lätt i magen. Resultatet av detta skjuter syra till matstrupen foder som är bara en liten tunn muskel skiljer matstrupen från de små tarmarna. Detta kommer automatiskt orsaka halsbränna och smärta. Om du har sjukdomen gastroesofageal reflux eller GERD, bör du undvika fet mat och de som är stekt. Istället för att äta fet mat, gå för de livsmedel som är till hjälp för att spola gifter från kroppen som fiber-berikade livsmedel. Denna mat grupp ingår fullkornsbröd, grönsaker, bönor och även tortillas.
  • Ja det är sant att mjölk är bra för din hälsa och det är en bra källa till kalcium, men om du har magsjukdomar, kan det inte vara tillrådligt att dricka helmjölk. Helmjölk ökar du syranivån produktionen och är inte lämpligt för personer med starka matsmältningsproblem. Om du vill att dina gastro problem att läka, inte lägga upp syraproducerande vätska som helmjölk. Självklart behöver du fortfarande kalcium i kroppen så att du kan dricka lättmjölk eller fettfri mjölk eller yoghurt. Om dessa mjölkprodukter fortfarande få din mage upprörd, nöja kalciumtillskott.
  • Vid varje omständighet, undvika kolsyrat läsk och alkohol. Alkohol och kolsyrade drycker producera syra som skulle förhindra att dina gastro problem att läka och de kan skapa fler problem med matsmältningen också. Om du vill dricka läsk kan du dricka måttligt och sparsamt.
  • Inte hoppa över en måltid, är det rekommenderat att du äter små portioner mat på en dag. Du kan äta ett litet mellanmål i mellan dina måltider men inte saker själv. Matsmältningssystemet spår kan inte läka snabbare om du stoppar den med mat som man inte kan smälta gradvis. Drick mycket vatten för att spola ut gifter i magen och skulle öka en bra vanlig avföring.

Dessa är några enkla regler som du måste komma ihåg förutom att inte äta fet mat, äta mer fibrer, inte dricka helmjölk, undvika alkohol och läsk och inte hoppa över en måltid, måste du komma ihåg att inte äta ett mellanmål eller en måltid två timmar innan går till sängs. Chansen att den mat som spjälkas nattetid är smala eftersom din mag-spåret saktar ner matsmältningen när du sover.