E2h

Hur att läka tidigare liv

Liv som reinkarnerad

Liv som reinkarnerad, vilket innebär en lever en livstid och blir en annan vara i en annan livstid. På grund av detta är det möjligt för en person att ha levt ett oroligt liv i det förflutna, och hennes nuvarande fortfarande påverkas av den negativa erfarenheten av tidigare liv. Detta kan framstå som lite problem med sin hälsa, en stressig cykel av negativa händelser eller helt enkelt en tung känsla eller känslor som orsaken är svår att spåra. Den tidigare liv har bidragit till denna smärta, men det finns ett sätt att läka ont i tidigare liv. Det kommer inte vara en omedelbar fix, men det kommer att behöva lite särskild tid tills man börjar känna sig frisk. Här är de enkla steg för att börja läka ett tidigare liv.

Hur att läka tidigare liv. Bestäm en plats där du kommer att tillbringa en lugn stund ensam för dig att göra din helande ritual.
Hur att läka tidigare liv. Bestäm en plats där du kommer att tillbringa en lugn stund ensam för dig att göra din helande ritual.

  • Bestäm en plats där du kommer att tillbringa en lugn stund ensam för dig att göra din helande ritual. Det kan vara ditt eget sovrum, eller så kan du hyra ett hotellrum, eller det kan vara på en strand eller på toppen av en kulle. Det bör vara en plats där du kan vara ensam i minst en timme, helst en tyst, serene plats. Se till dock att det är säkert och någon vet att du är där.
  • Om platsen inte har en säng eller en matta, ta med egen filt och sprida det på en plan yta så att du kan sitta eller ligga bekvämt. Liggande på rygg är bättre eftersom du kan slappna av dina muskler mer och koncentrera dig på dina tankar.
  • Ligg ner på rygg och hitta en bekväm ställning. Fokusera dina tankar på en bild av en cirkel, och andra koncentriska cirklar runt den. Föreställ den innersta cirkeln som din lever, och de yttre kretsar som de hinder som orsakas av ditt tidigare liv. Överväg en aspekt av ditt liv och vad hindrar dig från att övervinna en utmaning eller smärta. Tänk på att för ett ögonblick, men inte älta det negativa känslor. Istället tänka på vad du vill ska hända i stället. Tänk på motsatsen, en positiv känsla. Sedan talar till dig själv och säga: "Jag gör mig att läka från såren från mitt förflutna. Jag gör mig att öppna för möjligheter att förändra och växa. Jag gör mig att vara lycklig". Det är bättre om du säger det högt för dig själv eftersom du höra din röst två gånger - i ditt sinne och genom öronen.
  • Medan du gör övningen, andas in djupare och andas längre. Detta hjälper din kropp att slappna av. Undvik att få distraherad av din omgivning.


Denna övning är bara ett av sätten att hjälpa dig att läka från ditt tidigare liv. Detta kan dock inte omedelbart fungera för dig, vilket innebär att du måste göra övningen flera gånger under en period tills du känner en del positiva förändringar i ditt liv. Din situation kan vara samma, men din syn och inställning kommer till det bättre. Läs böcker om healing tidigare liv för att kunna effektivt göra andra övningar och integrera dem i ditt schema.