E2h

Hur att lindra en klämd ischiasnerv

Människor som upplever smärta på sina nedre ryggen har inte nödvändigtvis en ischiasnerven. Chanserna att uppleva symptom på kläm ischiasnerven är mycket smal för dem som har lägre ryggproblem. Huvudsak, karakteriserar en kläm ischiasnerv tillståndet av en skadad eller skadad nerv på grund av kompression eller direkt tryck. Dessutom uppvisar en kläm ischiasnerven inte förmågan att föra sin signal på lämpligt sätt.

Ischiasnerven är nerven som rinner ner på baksidan av benet

Ischiasnerven är nerven som rinner ner på baksidan av benet. Klämmas ischiasnerven beskrivs bäst nerven som ger en tweaking känsla den drabbade individen. Beroende på vilken nerv är inblandad, kan symtomen på en kläm ischiasnerven variera. Ändå, en person som har denna kan uttrycka domningar, smärta, försvagning av musklerna längs nerven särskilt i ben och fot område och sveda. Om du har detta och tanken på att se saker förvärras låter inte rätt för dig, så det bästa du kan göra är att veta hur man lindra en klämd ischiasnerven.

Hur att lindra en klämd ischiasnerv. Ett sätt att lindra en kläm ischiasnerven är genom medicinering.
Hur att lindra en klämd ischiasnerv. Ett sätt att lindra en kläm ischiasnerven är genom medicinering.

  • Ett sätt att lindra en kläm ischiasnerven är genom medicinering. Det finns massor av mediciner som kan användas för att behandla en klämd nerv. Anti-inflammatoriska läkemedel är de bästa alternativen kan ha särskilt eftersom de har förmåga att minska svullnaden runt området av inblandad nerven.
  • Det finns de människor som föredrar genomgår sjukgymnastik. Det finns tillfällen när läkare rekommenderar det här sättet behandling. Med hjälp av detta kan musklerna i kroppen som påverkas av kläm ischiasnerven stärkas. Trycket på nerven kan sträckas så att lindra smärtan.
  • Chansen att ryggen ansträngda att är feta, särskilt när du komma ur sängen. För att undvika att bli ansträngd, är det bäst att be om hjälp. Om du behöver ligga ner men det finns ingen att hjälpa dig, position en eller flera kudde under knäna innan liggande. Detta kommer att avsevärt bidra till att minska trycket på din ischiasnerven. Detta gäller även om du har en hård tid på att komma in i duschen. Samma sätt går när man är på väg att krypa in i din säng på natten.
  • Om du måste lyfta något, tveka inte att låta andra göra det. Lyft kommer bara få din rygg och ben vara ansträngt. Samma sätt går när man måste sitta i mjuka stol eftersom du måste böja kroppen för att passa in
  • Naturligtvis innebär detta också observation av en balanserad kost. Prioritera äta frukt och grönsaker. Ha en kost som är laddad i fiber. Ju mer du äter hälsosam mat, ju mer du troligtvis inte att må bultande smärta för det mesta.


Tänk de särskilda riktlinjer för hur man lindra en klämd ischiasnerven i syfte att undvika komplikationer och dyra operationer. Håll dig frisk medan positivt tänker lindra smärtan kan du ha drabbats på grund av kläm ischiasnerven.