E2h

Hur att lindra ett anbud magen från maginfluensa

Merparten av tiden

Merparten av tiden, kommer ett anbud magen leda till maginfluensa. Detta är något som många människor upplever och klaga. Även om de flesta fall av maginfluensa inte ta stor fara för den drabbade individen, kan det finnas tillfällen när en sådan kommer att leda till komplikationer. Om du tror att har ett anbud mage, kan du göra något bara genom att veta hur man ska lindra ett anbud magen från maginfluensa.

Magont är inte bara det enda symptom på anbud magen

Magont är inte bara det enda symptom på anbud magen. Andra symtom är trötthet, överdriven svettning, kräkningar, aptitlöshet, illamående, diarré och kramper i magen. Merparten av tiden, kan ha dessa symtom måste du vara begränsad på ett sjukhus för läkarna att ta hand om det du upplever och diagnostisera dig. Men sedan igen, om maginfluensa är den bakomliggande orsaken till anbud mage, kan du lägga lite botemedel allt själv. Det finns riktlinjer som du måste tänka på för att du på ett effektivt sätt känner lättnad.

Hur att lindra ett anbud magen från maginfluensa. Säg nej till sportdrycker, säga ja till vatten.
Hur att lindra ett anbud magen från maginfluensa. Säg nej till sportdrycker, säga ja till vatten.

  • Säg nej till sportdrycker, säga ja till vatten. Det är rätt sak att fylla din kropp med vatten och juice som urvattnat. Man kan säga att sportdrycker kommer att göra underverk för att lindra magen, men i själva verket kommer din mage helt enkelt vara benägna att bli irriterad. Om du tror att du kan sätta stopp för din diarré och kräkningar genom dricka sportdrycker, då måste man tänka med detta i beaktande. Om magen är mottaglig och du känner kräkningar, är det bästa du kan göra för att dricka mycket vatten.
  • Ta inte acetylsalicylsyra. Som smärtlindrare, aspirin fungerar som en drog som bekämpar inflammation och smärta, och hjälper till att minska blodets koagulering. Men i fallet med maginfluensa, får du inte ta acetylsalicylsyra som läkemedel för att kräva. Om du upplever fruktansvärda huvudvärk, trötthet och muskelvärk, är den bästa stödet för detta ibuprofen, inte aspirin.
  • Titta på din kost. För att undvika ytterligare irritation i magen, hålla fast vid att äta kex och torr toast om du känner nibbling mat. Om du har en känsla av att du kommer att vara kräkningar oftare än vanligt, inte äta direkt efter kräkning och vänta ett par timmar innan så sker. Under tiden hålla kroppen hydrerad genom att dricka mycket vatten. Dagar efter att symptomen på magont redan har minskat, inte äta söta livsmedel. Det kommer att bli bättre att gå för livsmedel som är intetsägande. Att gå tillbaka till din vanliga kost kommer bara betyda uppenbara komplikationer. När din kropp har helt återhämtat från maginfluensa, så är den bästa tiden för dig att gå med den vanliga flödet av dina matvanor och allmän livsstil.


Visst nog, innebär maginfluensa smärta och utan botemedel kommer att föra dig närmare till fler problem. Åta sig att minnet givna viktiga tips om hur man lindra ett anbud magen från maginfluensa och känna lättnad du borde känna.