E2h

Hur att lindra såriga bröstvårtor

Du har förutse förlossningen under de senaste nio månaderna och du har drömt om att se hans söta lilla ansikte hela ditt liv. Som en tjej som du övat moderskap på din docka. Du ändrade henne, utfodras du henne och förberett henne flaska med extrem noggrannhet. Ingenting kunde har förberett dig för smärta och ångest av amning. Såriga bröstvårtor kan göra mata ditt barn en fruktad mardröm. Vissa människor ge upp amning eftersom de inte kan uthärda smärtan av såriga bröstvårtor. Och med välling som en säker och hälsosam alternativ, som kunde klandra dem? Men många kvinnor är engagerade i arbetet med amning. Det är det naturliga sättet, ansluts du till din bebis på ett sätt som ingen annan kan kopiera. Inte bara ansluta den dig till ditt barn, men den ansluter till din mamma och din mammas mamma och hela kvinnfolk sedan början av kvinnan. Ge ditt barn näring från din kropp är vacker. För dem som hålla fast vid det, det finns sätt att lindra smärtan av såriga bröstvårtor.

Lansinoh är en produkt som liknande kap stick för såriga bröstvårtor

Hur att lindra såriga bröstvårtor. Lansinoh är en produkt som liknande kap stick för såriga bröstvårtor.
Hur att lindra såriga bröstvårtor. Lansinoh är en produkt som liknande kap stick för såriga bröstvårtor.

Lansinoh är en produkt som liknande kap stick för såriga bröstvårtor. Den levereras i en tub och har en konsistens av en tjock salva. Detta hjälper till att lugna spruckna och såriga bröstvårtor och är säker för ditt barn att förtära.

Ibland såriga bröstvårtor gör amning för smärtsamt att bära

Ibland såriga bröstvårtor gör amning för smärtsamt att bära. Om du är fast beslutna att amning kan du använda en bröstpump, mata din bröstmjölk till barnet via flaska för alla andra utfodring medan du fortsätter att göra några amning. Detta ger dina såriga bröstvårtor en välbehövlig paus och en chans att läka.

Tänk på att ditt barn inte får låsning på dina bröstvårtor korrekt

Tänk på att ditt barn inte får låsning på dina bröstvårtor korrekt, vilket kan leda till extremt ömma bröstvårtor. För att vara säker, kan du prata med en amning konsult, en sjuksköterska som specialiserat sig på amningen. Hon kommer att hjälpa dig och ditt barn att hitta rätt sätt att amma.

Ibland såriga bröstvårtor gör amning för smärtsamt att bära. Tänk på att ditt barn inte får låsning på dina bröstvårtor korrekt.
Ibland såriga bröstvårtor gör amning för smärtsamt att bära. Tänk på att ditt barn inte får låsning på dina bröstvårtor korrekt.

Det finns också möjlighet att behandla såriga bröstvårtor med över disk smärtstillande såsom ibuprofen eller paracetamol. Var noga med att kontrollera med din läkare för att avgöra vad som är säkert för ditt barn eftersom mycket av vad du äter utsöndras i bröstmjölken och passerade till ditt barn.

En annan sak som är bra är att lämna din skjorta och bh iväg för att låta dina såriga bröstvårtor lyxen av luft exponering. Se till att du håller dina bröstvårtor rena för att inte ras infektion.

Ditt barns barndom är en stor skatt som ska vårdas

Ditt barns barndom är en stor skatt som ska vårdas. Endast en mamma uppskattar smärtorna som hon utstått i förlossningen och offret av amning. Amning kan du fortsätta att dela din kropp med ditt barn efter graviditeten. Moderskapet är inte lätt, det är blandat med smärta och kärlek, smärta och kärlek och smärta och kärlek. Såriga bröstvårtor är en perfekt metafor för detta moderns tillstånd.