E2h

Hur att lindra tandvärk med tryckpunkter

Problemet med att ha en tandvärk dessa dagar är ingen stor sak eftersom det är mycket lätt att besöka en tandläkare till skillnad från de gamla tider. Men sedan betyder inte att det inte fanns någon lösning på tandproblem våra förfäder. Med hjälp av en s tryckpunkter kan tandvärk befrias utan krångel. Om sanningen skall fram, har tryckpunkter använts hittills i form av akupressur. Med hjälp av akupressur, kan en dra nytta av hur man kan lindra tandvärk med tryckpunkter. Det är mycket bäst att veta vad dessa tryckpunkter är så att du kan hjälpa dig själv på lätta din huvudvärk.

Precis som akupunktur, vilket är konsten att behandla sjukdomar genom att sätta nålar i de områden av huden som är tänkt att vara meridianerna som blockeras är akupressur en av dessa underbara gamla helande metoder som kan användas för att trycka på punkter som hjälpa till för att lindra tandvärk.

Hur att lindra tandvärk med tryckpunkter. På basen av kindbenen.
Hur att lindra tandvärk med tryckpunkter. På basen av kindbenen.

Ha i åtanke att själva begreppet akupressur är att sätta ett tryck direkt på den punkt som värker med hjälp av fingrarna. Följande är de vanliga tryckpunkter som kan hjälpa till att få befrias från tandvärk.

  • Framför örat. Finns en tryckpunkt i depression som kan hittas i framför örat när du öppnar din mun. För att hitta detta, läge i slutet av pekfingret precis framför örat, särskilt framför örat hålet och öppna sedan din käke för att hitta denna depression. Tryck fingret i att depression så lätt som möjligt. Var inte orolig om du känner en stickande uppståndelse rätt i din käke. Det är faktiskt tryckpunkten som fungerar för dig genom bedövande nerven som är ansvarig för den smärta du lider av.
  • På basen av kindbenen. Fram tills du hittar basen av din ögongloben, kartlägga basen av din kind ben och tryck sedan på den punkten. När du trycker, överväger att göra det i en aktiv nedåtgående grund. Genom att göra detta, kommer hela ansiktet känns helt domningar som också kommer att påverka den övre delen av käken.
  • På baksidan av fotleden. Det finns också en tryckpunkt du kan maximera genom att trycka på baksidan av fotleden som ligger halvvägs mellan senan och den inre delen av ankelbenet. Använd både tummen och pekfingret på att arbeta ut för toppen av muskeln ligger mellan senan och den inre delen av ankelbenet. Applicera tryck med fingrarna och få din tandvärk lättad på nolltid.


Genom att gå för de givna tryckpunkter, finns det ingen tvekan om att du kommer att uppleva lättnad som du borde ha efter alla dessa outhärdliga stunder. Använd den för din egen tillfredsställelse samtidigt överväga behovet av att luckras hela tiden för bästa resultat.