E2h

Hur att lugna ömma fötter på språng

Gångavstånd till kontoret i en uppsättning pumpar som inte är särskilt utformade för maximal komfort kan ta en vägtull på någon kvinna. För bearbetning eller shopping kvinna, hennes fötter förmodligen den mest använda och missbrukade en del av hennes kropp. Det kan bli ganska öm och smärtsam. Tja, vad kan hon förvänta med höga klackar och styv läder inkapsling fötterna, eller hur? Här är några praktiska tips för att lugna värk och smärta i fötterna för en kvinna på språng, se till att de kommer att vara redo för en ny omgång av övergrepp följande dag.

Hur att lugna ömma fötter på språng. Skaffa en fot gnugga.
Hur att lugna ömma fötter på språng. Skaffa en fot gnugga.

 • Skaffa en fot gnugga. Detta är den mest populära och lättillgängliga behandling för ömma fötter. Ta bara bort dina skor och börja gnugga. En trevlig massage kommer att lugna de värk och gör fötterna äntligen känner gudomlig igen. Nu kan du gnuggar antagligen fötterna med egna två händer, men det skulle vara mycket mer lugnande att ha någon annan göra det åt dig, eller hur? Så om du har en speciell någon runt, be dem att tillämpa några anbud kärleksfull omsorg på dina hundar (en rå term för fot).

  Under en fot gnugga eller massera, kanske du vill använda liniment för ytterligare lättnad. En trevlig mentholated liniment bör göra fint. Om det inte finns, då överväga att använda din favorit lotion eller ens babyolja. Varje smörjning på fötterna tillsammans med en skön massage kan göra underverk.

  Om du har råd eller har tid för det, överväga att slå ett av dessa fot spa och platser massage runt ditt område. Dessa anläggningar är specialister när det gäller fotvård. Bortsett från foten behandlingar som de erbjuder, kan du få en pedikyr också. När får en fotmassage eller slipa, se till att du träffar musklerna i vaderna också. För det mesta, kände ömhet i foten kan spåras till kalvarna.

 • Ge dina valpar ett bad. Bortsett från den traditionella fot gnugga eller massage, kan du lugna alternativt ömhet i fötterna genom att ge dem en trevlig och avkopplande bad. Du kan köpa dessa bärbara och bekvämt fotbad på de flesta apotek och skönhet leverans butik. Fyll den med varmt vatten och sänk dina hundar. En 15 till 30 minuter blötläggning ska åtgärda eventuella ömhet kände. Det kommer också att mjukna alla förhårdnader som har utvecklats genom utökad användning.

  Det finns ett antal sätt att förhindra ömma fötter också. Ge dina valpar ett bad.
  Det finns ett antal sätt att förhindra ömma fötter också. Ge dina valpar ett bad.

  För maximal effekt, rekommenderas att snöra din fotbad med Epsom salt eller eteriska oljor som kamomill, eukalyptus, och mandel. Dessa ingredienser kan effektivt koppla av och lugna stressade muskler och hud på fötterna.

 • Höj din hund. I vissa fall är ömhet i fötterna inte bara på grund av långvarig användning. Ja, ibland kan orsaken vara bara på grund av en skada som orsakar dina fötter och vrister att svälla. Om så är fallet, prova liggande på en säng och lyfta benen genom att placera kuddar eller kuddar under. Detta kommer att ge bra blodflöde till benen samt mildra området fötterna från någon typ av svallning.


Det finns ett antal sätt att förhindra ömma fötter också

Det finns ett antal sätt att förhindra ömma fötter också. Naturligtvis kommer en del av det kräver att du regelbundet öva de givna alternativ som som lugnande fötterna. Du kan dock välja att minska de fall att bära högklackade skor. Bortsett från det, anser sitta ner oftare och skor som ger maximal komfort. Dessutom kan du lägga till mer komfort till någon par skor du använder regelbundet genom att sätta mjuka och tillräckligt vadderade sulor.