E2h

Hur att mjuka upp snäva hamstrings

Spendera alltför många långa timmar sitter i din kontorsstol kan dra dina hamstrings. Även snäva hamstrings är inte den mest smärtsamt tillstånd som kan hända benen, kan de vara ganska obehagligt och kan göra promenader och även sitter en dra. Om du har snäva hamstrings, här är några av de enkla sätt att enkelt lossa upp dina hamstrings.

  • Använd träningsbollar. Av alla övning enheter som har uppfunnits, få är lika användbar för skärpta hamstrings så mycket som övning boll. Övningen bollen är en uppblåst boll som är tillräckligt stor för att tillåta dig att ligga på den, sitta på den, och göra olika övningar på den. Det kan ge bra övning för dina hamstrings när du sitter på utövandet bollen, eftersom du kommer att använda dina hamstrings att balansera dig själv som du sitter på utövandet bollen.
  • Liggande hamstring sträckor. Inte alla har en övning boll, dock. Om du inte har en, kan du göra enkelt hamstring sträckor liggande. Det är lätt att göra och kan göras innan sova, eller när du vaknar. I vilket fall som helst, kommer det att hålla din hamstrings tonas för resten av dagen. Bara ligga på sängen och höja benet. Eftersom det höjs vertikalt, böj den i några sekunder. Håll positionen i cirka 3-5 sekunder och sedan upprepa på det andra benet. Du behöver bara göra runt tio sträckor för varje ben varje dag.
  • Stretching. Annan anledning många människor sluta med snäva hamstrings är att de inte har rätt sträckt sina kroppar innan de vidtar träning. Motion är ett bra sätt att naturligt lossa dina hamstrings, samtidigt kroppen tonad och passform och samtidigt öka blodcirkulationen. Problemet är dock att musklerna kan få ont om man inte sträcka. Se till att du spenderar minst tio minuter före varje träningspass för att sträcka, inklusive dina hamstrings. Efter träning, svalna med en annan uppsättning av övningar.
  • Använd vibrationsplattor. Om du inte är den typ av person som gillar att träna, bör du överväga att använda vibrationsplattor. Dessa är enheter som skapar vibrationer som når alla muskler i kroppen. När du använder vibrationsplattor är vävnaderna i musklerna avslappnade och tonas, vilket i praktiken löser dem. Detta inkluderar dina hamstrings. De flesta gym och spa fitness har idag en vibrationsplatta som du kan använda.
  • Igång. Annat sätt att enkelt mjuka upp dina hamstrings är genom att delta i en del ljus kör varje dag. En snabb joggingtur över grannskapet kommer inte bara ge dig lite frisk luft och din rekommenderade dagliga dosen av motion, men också dramatiskt mjuka upp dina hamstrings. Bäst av allt, du får bättre ben för det.


Slutligen anser delta i vissa yoga

Hur att mjuka upp snäva hamstrings. Använd träningsbollar.
Hur att mjuka upp snäva hamstrings. Använd träningsbollar.

Slutligen anser delta i vissa yoga. Yoga är inte bara användbart när du försöker meditera och slappna av, men det är också ett naturligt sätt att mjuka upp de muskelgrupper i kroppen. Prova yoga ett par gånger varje dag, och titta på dina tajta hamstrings snabbt slappna av.