E2h

Hur att njuta av en snurrande klass

Spinning är en ny och innovativ ta på inomhus cykling

Spinning är en ny och innovativ ta på inomhus cykling. Spinning är en stor hjärt-och icke-konditionsträning och entusiaster svär vid dess hälsofördelar. Spinning simulerar verkliga cykling situationer genom en vägd svänghjul, friktion på svänghjulet och olika ridning positioner. I en snurrande klass kommer en instruktör simulera olika typer av terräng, såsom kullar, spurter och andra villkor cykling genom loppet av ett träningspass.

Njut av ett snurrande klass bör inbegripa få de fördelar som denna övning kan ge dig. Här är några sätt.

  • Innan du delta i någon fysisk aktivitet, se till att rådgöra med din läkare. Spinning innebär utövande av ditt hjärta och kropp. Prestanda mäts vanligen genom hjärtfrekvens, särskilt om din spinning träning är tänkt som en konditionsträning. Om du har en historia av hjärt-och kärlproblem, kan du uppleva några biverkningar om du anstränger dig för mycket.
  • Bekanta dig med cykeln. Innan du börjar, justera höjden på sitsen till korrekt nivå. Detta bör vara ungefär samma nivå som höften när en stående position. Du kan justera styret upp och ner enligt dina önskemål. De flesta nybörjare som styret på en högre nivå, för bättre komfort på baksidan. Avancerade spinnare skulle ställa styret lägre för en bättre träning.
  • Se till att inställningarna för din plats, styre och pedaler är exakt rätt. Knäna ska vara lätt böjda när pedalen är i sitt nedersta läge. Detta för att förhindra att dina knän från låsning.
  • Stanna hydratiserade. Ta en flaska vatten till lektionen. Eller så kan du ta med sportdrycker som har elektrolyter som kan hjälpa i rehydrering. Spinning är en ansträngande aktivitet, och du kommer säkert att känna törstig under en svettig snurrande klass.
  • Ta med handdukar. Du kan förvänta dig att svettas mycket under en snurrande klass. Ta tillräckligt handdukar att hålla dig en hel klass. Också, som med träning på gymmet, ta ett nytt ombyte.
  • Bär rätt kläder. De bästa valen är kläder som absorberar fukt och föra den bort från kroppen, såsom de som är markerade som dri-fit och andra liknande varumärken. Cykelbyxor ger dig extra stoppning för bästa komfort under långa resor.
  • Använd en styv-sulor sko. Men om du menar allvar med spinning, kan du köpa skor tillverkade speciellt för cykling.
  • Starta enkelt. Rådgör med en tränare så att du kan formulera den bästa snurrande programmet för önskade resultat. Vad är bra med spinning är att en klass inte nödvändigtvis behöver vara homogen. Du kan komma till klassen med personer med olika grader av skicklighet. En klass kan bestå av olika svårighetsgrad, såsom hastighet, lutning och motstånd. Vad är viktigt är att du behålla kadens, eller hastigheten på din cykling.


Hur att njuta av en snurrande klass. Innan du delta i någon fysisk aktivitet.
Hur att njuta av en snurrande klass. Innan du delta i någon fysisk aktivitet.

Med spinning, är komfort lika viktigt som resultatet. Gå till utrustning och kläder som gör att du känner dig bekväm när du bränner dessa oönskade kalorier och stärka ditt hjärta genom spinning.