E2h

Hur att öka din energi med Chia frön

Om du är på jakt efter alternativa tillägg till de som håller på att ordineras till dig av din läkare, skulle Traditionell kinesisk medicin vara en bra början. En av de mest kända naturliga produkter som har enorma medicinska fördelar är chia utsäde. Chia frön har länge använts i forntida former av behandlingar i den asiatiska kontinenten, men det har bara varit börjar bli erkänd i västvärlden under det senaste årtiondet.

Chia frö är unik i den meningen att den kunde hålla mycket vatten

Chia frö är unik i den meningen att den kunde hålla mycket vatten. Vissa påståenden säger till och med att ett frö kan ta tolv gånger dess faktiska vikt i vatten. Chia frön har också ett gott rykte genom att vara mycket mångsidig som matlagning ingredienser, vilket gör dem ganska värdefull råvara för dem som vill införliva fröna i sina rutiner och kost för att öka sin energi.

Hur att öka din energi med chia frön. Chia frön har den fantastiska förmågan att hålla vatten som tidigare nämnts.
Hur att öka din energi med chia frön. Chia frön har den fantastiska förmågan att hålla vatten som tidigare nämnts.

Så här Chia frön kan användas för att lysa upp din dag och gör din kropp frisk:

  1. Chia frön har den fantastiska förmågan att hålla vatten som tidigare nämnts, men det slutar inte där. När du dra fröna i vatten och låt den stå ungefär en timme, skulle blandningen förvandlas till en gel! Denna gel kan sedan användas i många olika rätter - du kan lägga till den i en soppa, gröt, havregryn eller protein shakes. Fröna har knappast någon smak så att de inte riktigt konflikt med andra smaker av varje maträtt. På grund av möjligheten för chia frön att absorbera vatten, kan de öka energi genom att se till att hydration nivåer upp. Uttorkning är en av de vanligaste orsakerna till utmattning sedan obalans av vattennivåer i celler, i tarmen såväl som blodet kan utlösa olika förhållanden som kan vara dåligt för kroppen.
  2. Chia frön kan också malas verklig fina och tillsattes som ett pulver. Detta gör ingrediensen verkligen mångsidig eftersom du förvandla det till en nästan smaklöst pulver. Tänk dig möjligheterna! Nästan varje måltid, dryck och dessert kan lätt dammas med Chia frön. Bortsett från hydratisering, Chia frön har också rykte om att hålla mag-tarmkanalen i schack. De med förstoppning, diarré, halsbränna och reflux sjukdomar svär vid läkande egenskaper Chia frön.

Om du är utsliten med att ta västerländska produkter, försöka ta Chia frön. För att göra det säkert för dig dock ha ett samråd med din läkare om du tar dessa läkemedel. Vissa ämnen (även de i naturliga kosttillskott) kan fortfarande interagera med vissa läkemedel. Allergier och överkänslighetsreaktioner kan också vara en ersättning.

Ha alltid ett öppet sinne

Chia frö är unik i den meningen att den kunde hålla mycket vatten. Chia frön kan också malas verklig fina och tillsattes som ett pulver.
Chia frö är unik i den meningen att den kunde hålla mycket vatten. Chia frön kan också malas verklig fina och tillsattes som ett pulver.

Ha alltid ett öppet sinne, men aldrig använda din kropp som en experimentell ämne. Försök att missta sig på den säkra sidan och alltid öva dessa saker med försiktighet. Aldrig gå på den djupa änden av kosttillskott (naturliga eller syntetiska) utan att känna till detaljerna bakom produkterna. Det skulle hjälpa om du kunde få tag på studier eller vittnesmål som hjälper dig att göra ditt beslut.