E2h

Hur att övervinna tinnitus buller så att du kan sova

Det är nästan omöjligt att sova medan du ständigt höra högt ringande ljud i öronen. Du har tur nog att somna trots din tinnitus. Men man kan inte förvänta sig att fortsätta som sover med den högt ringande ljud. Tja, de sömnlösa nätterna är säkert en del av att ha tinnitus. Nästan alla lider av detta symtom skulle aldrig ha en god natts sömn tills de lärt sig några bra tekniker på hur man somna och fortsätta sova trots högt ringande ljud.

Följande är några av de tips som du kan använda för att övervinna tinnitus buller så att du kan sova gott:

  • Motion. Fysisk träning bidrar till att öka kvaliteten i vår kroppens blodcirkulation. Det hjälper också att bli av med gifter och korrekt utfodring näringsämnen till kroppen och hjärnan, ja, som inkluderar den auditiva passage till hjärnan. Regelbunden motion hjälper dig att lindra stress och bekämpa stress. Detta är mycket viktigt för att få en god natts sömn oavsett om du lider av tinnitus eller inte. "Vanlig" träning här betyder minst tre gånger i veckan med minst 20 minuters träning. Förutom att hjälpa dig sova gott, har utövar massor av hälsosamma fördelar att erbjuda. Det kan ta lite av din dyrbara tid men tränar säkert är en bra investering för en god hälsa.
  • Tinnitus maskering. Använd en Tinnitus Masker att bli av med ringande ljud. Denna enhet kan passa i hörselgången och det kommer det att släppa den ringande ljud och hjälper dig somnade.
  • Tinnitus instrumentet. Detta liknar den Tinnitus Masker bara att det är en kombination av Tinnitus Masker och hörapparat. Detta instrument kan förstärka andra ljud och sedan producera ett ljud som kan distrahera den interna ringsignalen.
  • Andra ljud. Att bo i en mycket lugn plats kommer att göra det ringer mer hörbar. Skapa andra ljud kommer att minska ringningen. Ljudet av din luftkonditionering är tillräckligt. Men du kan försöka spela en lugnande musik också. Musiken kommer att distrahera ringer och kommer att hjälpa dig till en lugnande sömn. Naturliga ljud är okej att övervinna tinnitus buller, alltför. Enligt en färsk undersökning, ljudet av fallande eller rinnande vatten är det bästa sättet att övervinna tinnitus buller.
  • Örter. Vissa örter är populära för att främja sömn trots tinnitus ljud. Läkesilverax är bland dessa örter. Detta lindrar smärta som du känner och kan hjälpa dig att slappna av. Kamomill är ett bra alternativ för Läkesilverax grund av dess avslappnande och lugnande natur. Du kan prova Gotu Kola också. Denna ört är känd för sin lugnande effekt och samtidigt förbättra cirkulationen. Valerian Root är värt att försöka liksom. Det kan hjälpa dig att få sova genom att lindra muskelspänningar och nervösa spänningar.

Ta sömntabletter kan hjälpa dig att sova trots tinnitus buller

Ta sömntabletter kan hjälpa dig att sova trots tinnitus buller. Men det rekommenderas att du försöker alla ovanstående tips innan du tar sömntabletter. Tipsen ovan har inga allvarliga biverkningar till skillnad sömntabletter som är kända för sina biverkningar.

Om du efter att ha tagit sömntabletter och du fortfarande inte är okej

Hur att övervinna tinnitus buller så att du kan sova. Tinnitus instrumentet.
Hur att övervinna tinnitus buller så att du kan sova. Tinnitus instrumentet.

Om du efter att ha tagit sömntabletter och du fortfarande inte är okej, rådfråga en läkare är redan nödvändigt. Du kan inte tala om hur illa din tinnitus buller är tills du ser en läkare. Din läkare kommer att hjälpa dig att fastställa orsaken till tinnitus buller så att du äntligen kan få det härdade och igen, har en god natts sömn.