E2h

Hur att reparera indragna bröstvårtor

Inverterade bröstvårtor är ganska vanligt och drabbar ca 20% av kvinnan befolkningen. Istället för att utskjutande, inverterade bröstvårtor är indragning mot brösten. Indragning kan ske i endera eller båda bröstvårtorna. Medan vissa kvinnor föds med inverterade bröstvårtor förvärvade andra dem på grund av vissa medicinska tillstånd. Inverterade bröstvårtor, i och för sig, inte har allvarliga medicinska konsekvenser, förutom att amning lite svårt. Faktum inverterade bröstvårtor är mer av ett kosmetiskt problem och mindre av en medicinsk fråga. Lyckligtvis, korrigera inverterade bröstvårtor är möjlig. Här är några sätt att göra det.

  • Stimulera bröstvårtorna. Stimulering är ett naturligt sätt att korrigera inverterade bröstvårtor. Gör detta genom att smeka bröstvårtorna eller klämma vårtgården (den mörka ringen runt bröstvårtan). Bröstvårtorna bör dyka upp efter några sekunder av stimulering. Is kan också användas för att stimulera bröstvårtorna.
  • Försök bröstvårtan ringar. Bröstpiercing kan också hjälpa till att utskjutande inverterade bröstvårtor. Men eftersom infektionen är mycket troligt när man har bröstvårtorna piercade bör piercing göras av en fackman. Rätt ring skötsel och underhåll bör också beaktas.
  • Använd bröst skal. Ammande kvinnor bär oftast bröst skal. De har skivor som sätter press på bröstvårtorna, hjälper bröstvårtorna att stå upprätt. Finns i moderskap butikerna är bröst skal placeras i behån. Enda om bröst skal är att de oftast betraktas som en kortsiktig lösning på inverterade bröstvårtor, eftersom de är ganska svårt och obekvämt att använda under en längre period.
  • Prova enhetens nippel gradskiva. Denna typ av anordning utnyttjar en sug spruta mekanism som drar nipplarna upprätt. Sug sprutan fäst vid de inverterade bröstvårtor och lämnas där för ett par timmar att slutföra bröstvårtan extraktionen. Det är bäst att använda denna enhet under natten, men det kan också användas på dagtid, är endast en tjockare behå som krävs för att helt täcka enheten. Denna enhet är vanligtvis tillgängligt i butiker sexleksak.
  • Överväga att gå igenom en operation. Inverterade bröstvårtor korrigeras genom operation, men det bör endast ses som en sista utväg. Operationen för att utföra oftast beror på svårighetsgraden av tillståndet, även om det är oftast en poliklinisk förfarande. Återhämtningstid varierar. Medan vissa kvinnor kan utföra sina dagliga aktiviteter ett par dagar efter, andra har att vila i ungefär en vecka. I likhet med andra typer av kirurgi, det finns risker med bröstvårtan utvinning kirurgi, den vanligaste av dessa är infektioner, kraftig blödning, och amning svårigheter. Av denna anledning måste ha en operation vara intelligent bestämde. Kunskap om efterverkningarna måste också omfattande granskas och beaktas.


Om du råkar ha inverterade bröstvårtor

Hur att reparera indragna bröstvårtor. Stimulera bröstvårtorna.
Hur att reparera indragna bröstvårtor. Stimulera bröstvårtorna.

Om du råkar ha inverterade bröstvårtor, se till att noggrant bestämma vilken metod som fungerar bäst på dig. Prata med experter och lära biverkningar av de tillgängliga metoderna och graden av effektivitet. Nippel korrigering är ofta onödigt, men om du märker att dina inverterade bröstvårtor påverkar ditt självförtroende, det finns ingen anledning till varför du inte ska ha dem korrigerade.