E2h

Hur att skugga box i en liten lägenhet

Skuggboxning anses vara en stor övergripande träning för din kropp

Skuggboxning anses vara en stor övergripande träning för din kropp. Men det kan visa sig vara en utmaning med ett begränsat utrymme i din lilla lägenhet. Så för att hjälpa dig med detta, här är hur att skugga box i en liten lägenhet.

  • Komma igång. Begreppet skuggboxning är att ha en full body workout med en imaginär sparring mate. Men eftersom du har begränsat utrymme i din lägenhet, det är rekommenderat att du har en matta passar nog att rymma grundläggande fotarbete i boxning. Denna slutet utrymme kommer att fungera som din boxningsringen. Se bara till att hålla den fri från dinglande objekt som kan hämma din skugga boxning.
  • Värm upp övningar. Se till att ha gott om tid för stretching och muskler toning före skuggboxning. Detta kommer att bidra till att förhindra skador och maximera den samlade effekten av träningen. Ligger runt 10-15 minuter av enkla stretching och lätta övningar för att förbereda dina muskler.
  • Utrustning som skall användas. Din träning kan kategoriseras i två sektioner med olika uppsättningar av improviserade boxning utrustning. Den första använder vikter för att maximera kraften och explosivitet i dina slag. Det finns tillgängliga vikter som intervallet 5 till 10 pounds. Dessa starter vikter anses perfekt för skuggboxning att tona upp överkroppen styrka. Å andra sidan omfattar den andra användningen av en fast madrass att agera ut som en vanlig boxningssäck. Den viktigaste faktorn här är att ständigt vara i rörelse när du försöker ge och koppel ut din kombination.
  • Förbättra fotarbete. Försök att fokusera dina laterala och horisontella rörelser som du ansluter med dig stansar. Detta kan inte ge dig en maximal träning för benen men ändå det kan ändå leverera tillräckligt fart och kraft för att stödja överkroppen. Bara se till att din kropp rytm i samklang med varje steg av dina fötter.
  • Knock out kombination. Har uppsättningar av slag i kortfattad men noggrann räkning. Gå med 1-2 kombinationer och några krokar på sidan. Gradvis öka träningen genom att inkludera uppercuts och även 3-4 kombinationer. Mixa och matcha olika kombinationer simulerar en verklig counter-punch som du gör din skugga boxning. Har minst 4-5 kombinationer per minut i varje omgång. Se till att du har tillräckligt med uthållighet att följa din boxning regim.
  • Svalna. Du bör också ta hänsyn till din andningsmönster och återvinning av din position. Detta för att hålla balansen och kraften i dina slag. Se till att du fortfarande ger snabba och skarpa slag som om det verkligen var en sparring match. Bara vara noga med att inkludera vila och ordentlig kropp svalna tekniker varje gång du avslutar din session.


Hur att skugga box i en liten lägenhet. Utrustning som skall användas.
Hur att skugga box i en liten lägenhet. Utrustning som skall användas.

Kom ihåg att effekten av skuggboxning inte är förankrad på stämplingar ensam. Korrekt kropp samordning och en sund balans är nyckeln för att skapa önskvärda effekter även om du bara skuggboxning i din lilla lägenhet.

Nu kan du skugga rutan även i en liten lägenhet! Var redo för några explosiv boxning åtgärd medan du svettas och ge dig själv en full body workout.