E2h

Hur att släppa minst en klänning storlek innan bröllopet

Gå upp i vikt kan vara en dålig sak

Gå upp i vikt kan vara en dålig sak, men gå upp i vikt just när din bröllopsdag närmar sig snabbt är en av de värsta saker som någonsin kan hända en tjej. Tjejer vill se sitt bästa på sin bröllopsdag, eftersom de flesta tjejer kommer denna händelse att hända en gång. Några flickor köpa ännu bröllopsklänningar som är en storlek mindre än deras nuvarande storlek så att de skulle vara motiverad mer att förlora lite vikt innan den stora händelsen. Du kanske också vill imponera på din nya make på din första natten som ett gift par.
Du kan följa dessa steg för att släppa minst en klänning storlek innan din bröllopsdag:

Hur att släppa minst en klänning storlek innan bröllopet. Utarbeta en träningsplan.
Hur att släppa minst en klänning storlek innan bröllopet. Utarbeta en träningsplan.

  • Utarbeta en träningsplan. Detta får inte vara för komplicerat att följa och du måste göra detta på daglig basis. Du kan göra 20-30 minuters jogging en vardagsmotion. Om du är för lat för att göra detta, kan du göra gå runt gallerior din dagliga motion bara göra promenader som är långa och tillräckligt snabbt för att få dig att svettas.
  • Registrera dig för danskurser. Som alla andra hästskötare och brudar gör, ta danslektioner för din mottagning. Detta kommer inte bara ge dig mer motion så att du kan gå ner i vikt, men kommer också att göra din första dans som ett gift par mycket mer minnesvärd.
  • Drick mycket vatten. Fortsätt dricksvatten. Du kan överstiga regeln att dricka regelbundet åtta glas vatten om dagen. Du kan fördubbla antalet glasögon. Detta kommer inte att skada dig.
  • Drick vatten före måltid. Dricksvatten före måltider gör att du känner fylls redan innan du äter. Detta kommer att göra dig mindre hungrig och så kommer du att äta bara liten mängd mat.
  • Ät näringsrik mat. Ät mat som är rika på fibrer. Dessutom, för att göra din hud ser mer strålande, äta frukt och grönsaker som får dig att avgifta. Du kan genomgå en detox diet.
  • Undvik kaffe, läsk och andra livsmedel skräp. Detta kommer inte bara ge dig mer fett, men kommer också att göra din hud ser utmärglad och trött. Du måste undvika det här om du vill se strålande och blomstrande på din bröllopsdag.
  • Ät mindre måltider. Stick inte de vanliga tre tunga måltider om dagen. Istället äter 4-5 lätta måltider per dag. Se till att dina måltider är väl avvägda, det bör innehålla kolhydrater, proteiner och fibrer.
  • Ät inte mellanmål efter 08:00 på kvällen. Om du inte kan låta bli att äta, åtminstone äta mellanmål som är rika på fibrer och de som kan hjälpa dig att avgifta som selleri, apelsiner, etc. Du måste hålla dig borta från söta och skräpmat.
  • Häng din brudklänning på en plats där du alltid kan se den. Detta kommer att påminna dig om att behöva gå ner i vikt och kommer att hålla dig mer motiverad varje dag.


Dessa steg kommer inte bara få dig att se sexigare för din bröllopsdag men dessa kommer också att göra dig friskare och levande utseende. Du bör hålla koll på din vikt för att hålla dig mer motiverad. Och kom ihåg, disciplin och måttfullhet nyckeln.