E2h

Hur att stanna strömförande under en lång dag

Känner du dig trött, sömnig och stressad

Känner du dig trött, sömnig och stressad? Men du har fortfarande en lång dag framför dig och du fortfarande måste avsluta ett företags rapport eller en försäljning presentation grund först på morgonen. Följande tips nedan kan hjälpa dig att överleva, skaffa fokus och aktiveras under en lång dag.

  1. Du kan dricka läsk, kaffe, te, choklad, energidrycker eller annan vätska med koffein för att tillfälligt göra dig mer uppmärksam och mindre sömnig.
  2. Du måste se till att du äter tillräckligt med mat för att hindra dig från att sova. Om du är hungrig, blir kroppen trött. Men om du äter för mycket, kör ditt blod ur huvudet går till magen som gör att du känner sömnigare.
  3. Om du har ett badrum på kontoret, ursäkta ett tag till närmaste chef och har en kall dusch. En kall dusch får kroppen chockad och även om det är konstigt, det är egentligen ganska effektiv. Det beror på om du känner dig varm och mysig, kommer du förmodligen att somna.
  4. Du kan också lyssna på snabba och positiv ljud eller musik som hiphop, rock, progressiv rock, grunge eller Electronica som stimulerar ditt hjärta och själ. Lyssna på musik som får dig att känna att du är i ett band som spelar en stor konsert eller om du är i ett diskotek klubb dansar hela natten i dansgolvet. Detta kommer säkert att pumpa upp adrenalinet att hjälpa dig strömförande hela dagen.
  5. Du måste också göra regelbunden motion för att få ditt blod flyter regelbundet genom kroppen. Du kan börja flytta från huvudet uppe-mitten-ner och vänster-mitten-höger till dina axlar, midja, knän, dina ben upp till dina fötter. Då kan du ha en 20 count Jumping Jack. Detta kan reglera mer syre i hela kroppen för att hjälpa dig att inte somna.
  6. Du kan också ha en ordentlig andning för att ge dig mer syre. Detta kan hantera din ångest och hjälper dig hålla sig vaken. Kom ihåg att korrekt andning kräver andas genom näsan och ut genom munnen.
  7. Du kan hitta en vän att bo och skydda dig när du känner dig sömnig. Du måste se till att du kommer att hålla varandra motiverade så att ni båda vara fokuserad på vad du vill åstadkomma.
  8. Du måste vara säker på att du får 8 timmars sömn varje natt. Du måste se till att du sover regelbundet för att hindra dig från att somna under en lång dag arbete.
  9. Slutligen, kan du göra en power nap. Ibland bästa sättet att undvika att sova är att bara gå till rörelse och gå i vila. Men se till att du bara göra en snabb tupplur under 20-30 minuter så ställa in alarmet för dig att komma tillbaka känslan laddas. Du måste tvinga dig själv att vakna upp vad som än händer. Det är därför, du måste verkligen ha en god vän att stanna och vakta dig.

Hur att stanna strömförande under en lång dag. Du måste se till att du äter tillräckligt med mat för att hindra dig från att sova.
Hur att stanna strömförande under en lång dag. Du måste se till att du äter tillräckligt med mat för att hindra dig från att sova.

Det är tips som du kan följa för att undvika känslan trött, sömnig eller stressad när du är klar något mycket viktigt i ditt arbete eller hemma. Alla dessa kan säkert få dig att hålla energi under en lång dag.