E2h

Hur att svälja 30 tabletter på en gång säkert

För många människor svälja mer än en tablett åt gången är nästan omöjligt

Hur många av er har problem med att svälja ett piller eller kapsel? Orsaker till att allt från rädsla för kvävning till torra piller som lämnar en fruktansvärd smak i munnen. Naturliga reflexen instinkter kroppen använder i en nästan omedveten mode för att skydda dig från att svälja något som kan göra skada på kroppen är den utlösande faktorn för din svårighet.

Så det blir nödvändigt att övertala kroppen och sinnet att de särskilda objekt som du lägger i din mun (avsiktligt) är säkra att svälja. Kalla det en utbildning process kan vem som helst enkelt och snabbt göra - det tar kanske 30 minuter. Tänk på det. Du kan enkelt svälja en stor forkful av revbensspjäll i en enkel klunk, men en liten liten pill halva storleken av en ärta är ett hot. Har jag rätt?

Gå igenom dessa utbildningar steg långsamt:

Hur att svälja 30 tabletter på en gång säkert. är den utlösande faktorn.
Hur att svälja 30 tabletter på en gång säkert. är den utlösande faktorn.

  • Prata med ditt sinne direkt med dina egna övertygande och övertygande tekniker för att övertyga dig själv att det du levererar i din mun för att svälja är inte bara säker utan är till stor nytta för dig. Bränn tanken i din hjärna. Den vet inte, måste du berätta det.
  • Gör anslutningen: Om du vet att du faktiskt enkelt har svalt stora bolus bitar av mat i ditt liv utan ett enda problem, även utan att tänka att det inte skulle vara möjligt, då du vet att det inte är storlekenden grupp av piller som frågor.
  • Förstå tydligt att du har en backup plan för att omedelbart använda om det behövs. Du bör alltid ta piller med lite vätska tillsammans med dem. Du kan enkelt spotta ut allt i munnen, om saker inte går rätt. Du kan svälja några av de piller och vätska, och sedan spotta, hosta, eller gag resten ur munnen - det är en automatisk reflex kroppen använder ändå.

   Lägga mer vätska till blandningen innan du sväljer kan vara nödvändigt - du vet från trial and error vad som fungerar för dig.

Steg för steg process:

För många människor svälja mer än en tablett åt gången är nästan omöjligt. övertala kroppen och sinnet.
För många människor svälja mer än en tablett åt gången är nästan omöjligt. övertala kroppen och sinnet.

  1. Lägg i ett eller flera piller i munnen, under eller ovanpå tungan.
  2. Använd tungan för att gruppera piller tillsammans i ett knippe de första gångerna. Senare hittar de bara kan kastas in i munnen som helst och du kommer inte att flytta runt dem tills vätskan tillsätts. Vet att någon bitter eller dålig smak av pillren omedelbart kommer att tas bort när du lägger vätska till munnen.
  3. Grupp piller på baksidan av tungspetsen men inte så långt bak på tungan eller i munnen som du utlösa gag eller svälja reflex. Du vet.
  4. Lägg till ditt val av vätska till munnen, helst utan kolsyra, kryddig eller varma drycker eftersom de stimulerar sensorer i munnen och på tungan som fullständigt sabotera dina ansträngningar. Volymen av vätskan du lägger till din mun är en fråga om ditt val och underlätta sväljning komfort. Se till att det är tillräckligt - inte för mycket eller för lite. Det är olika för alla.
  5. Nästa, använd din tunga för att skvalpa vätskan runt i munnen tillräckligt för att täcka varje piller ytan helt.
  6. Flytta bolus av piller och vätska till den mycket baksidan av tungan, redo att svälja.
  7. Luta huvudet bakåt en måttlig mängd, med hakan uppåt, när du flyttar bolus till bak i munnen. Tanken är att använda gravitationen för att hjälpa till med svälja processen. Om du lutar huvudet för långt bakåt, stannar den automatiskt tungan rörelse och svälja reflexer.
  8. Avsiktligt skapa instruktionen till din hjärna (intala dig exakt vad du ska göra) ...... svälja allting tillsammans i en svala! Om du tror inte den tanken, de gamla defensiva reflexer som alltid har stört du att kunna göra detta är återaktiveras.

Tiden för att slutföra de åtta stegen genomsnitt cirka fyra sekunder .... ge eller ta. Genom att lägga upp den tid du slösat bort under ditt liv att ta en tablett i taget, har du ytterligare 4 dagar i livet att göra roliga saker! Och ta piller i framtiden upphör att vara ett bekymmer som du inte behöver eller förtjänar. Det fungerar för mig, och jag vet att det kommer att fungera för dig.