E2h

Hur att tillfredsställa en söt tand utan gå upp i vikt

Det driver du galen för att se en chokladkaka kommersiell eller ens ha en blick på din favorit chokladkaka. Men man kan inte ge efter för din önskan-du upp i vikt! Du vill inte gå upp i vikt, men du dåligt vill ha en smak för din söta tand. Skulle du välja mellan de två Slåss sidor? Egentligen kan du njuta av varor av två världar, det är glädjande din söta tand utan gå upp i vikt.

Här är några tips på hur du kan äta godis utan att behöva oroa gå upp i vikt:

  • Förstå dina begär. Varför vill du äta godis i första hand? Är du van att äta godis, det är din komfort mat, eller är det en annan känslomässigt ätande? Om du förstår din söta cravings kan du rikta redan det verkliga problemet och slutligen hitta rätt lösning. Om det är för känslomässigt ätande, sedan med en promenad eller göra något som kommer att bli godis från ditt sinne kommer att bli bättre. Om det är din komfort mat, sedan unna lite. Om du är van vid det, kan du försöka undvika godis på en gång eller välja hälsosammare söta alternativ.
  • Ät vissa delar men lämna de skyldiga. Inte alla sötsaker är helt Weight Gainer. Till exempel, har tårta dess mer kalorier på is medan paj har mer kalorier i jordskorpan. Vad du bör göra är att äta bara "säkra" delen och lämna de verkliga syndarna som grädde, skorpa eller isbildning. Okej, kan du äta några av dessa men bara för smaken.
  • Ät sweet-fria alternativ. Du kan fortfarande dricka kaffe men använder sockerfria sötningsmedel och låg fetthalt eller fettfri mjölk. Detta bör göra att du känner dig full precis som att äta en bit av kakan. Du kan välja låg fetthalt yoghurt eller sockerfri glass istället för de vanliga söta alternativ.
  • Prova fettfri söta desserter. Check in webbplatser med hur man gör söta efterrätter utan för mycket socker. Dessa är friskare med frukt toppings och användning av icke-fett söta alternativ. Du kommer också att ha kul att göra desserter och upptäcka nya recept som inte kommer att göra dig fet.
  • Ta alltid med söta alternativ med dig. En annan söt tand attack rakt framför en kaka butik. Vad ska du göra? Om du har en fettfri alternativ med dig, kan du tillfredsställa din söta tand utan gå upp i vikt. Du behöver inte ge efter för dina önskemål. Innan du går galet, bättre suger på den fettfria godis. Det kommer att göra din söta tand nöjd och du undviker gå upp i vikt.

Tillfredsställa dina söta cravings då och då

Tillfredsställa dina söta cravings då och då. Men du måste också göra några sätt som kommer att hålla dig borta från "söt" lust. Träning, till exempel, kommer att förbättra din hjärnans kontroll över ditt humör och önskemål. Försök att minska ta kalorier varje dag också. När du är van att äta precis rätt mängd kalorier, kommer du inte så mycket sug längre.

Hur att tillfredsställa en söt tand utan gå upp i vikt. Förstå dina begär.
Hur att tillfredsställa en söt tand utan gå upp i vikt. Förstå dina begär.

Ändra din livsstil som inte är så vänlig för din söta tand är den bästa lösningen. Det kan ta lite tid, men åtminstone, du är ett steg närmare varje gång du säger nej till din söta tand begäret.