E2h

Hur att träna nedre abs med skivstång utbyggnader

Alla vill ha en vältränad kropp

Alla vill ha en vältränad kropp, speciellt män. En bra kropp är inte bara en tillgång för män, utan också drar uppmärksamheten hos damerna. Av alla kroppsdelar, abs ofta den del som är svårast att tona. De sex-pack abs som kändisar och sport ikoner har är inte lätt att uppnå. Det tar ordentlig abs träning att tona det.

En av träning du kan använda för att tona din abs är skivstång utbyggnader träning. Detta är en extrem träning för de personer som behärskar andra magövningar. Det är en bra övning för att hjälpa dig att tona lägre abs.

  • Välj en lämplig viktplatta för dig. Om du föredrar att lyfta minst 20 pounds, sätta en 10 platta pund vikt på båda sidor av skivstång. Vikten av plattan beror på vilken typ av arbete att du vill ha. När du valt rätt viktplatta, lägga den i mitten av skivstång och försegla den med en klämma så att den inte blir för lös.
  • Sätt skivstång framför dig när knästående. Du måste hålla skivstång stadigt med båda händerna och knäna ska vara något från varandra. Axelbredd avstånd skall hållas på knän och händer.
  • Sätt din kropp i något böjd position. Fötterna måste förlängas så att de kan stödja din kropp och händer. Sträck ut armarna medan du håller staven. Sätt din vikt på tårna och händer innan du startar den nedre abs träning.
  • Börja rulla skivstång framför dig. Utvidga det till sätta din kropp från böjda position till rakt läge. Hålla balansen och låt din kropp vidröra marken. Håll din kropp i detta läge under en viss tid. Titta armarna precis som att göra en push för att hindra kroppen från att glida ner till marken.
  • Efter att rulla skivstång, är det dags att sätta din kropp tillbaka i utgångsläget. Håll kroppen rak när du flyttar till utgångsläget. Rulla skivstång bakåt för att göra push up rörelse. Varje böjning av ryggen och armarna kommer inte att hjälpa dig att uppnå effekterna av denna skivstång utbyggnaden träning, eftersom hålla kroppen rak kräver buken styrka, det kommer tonen och bygga att lägre abs i din och stärka det.
  • Gå minst 3 rundor med 12 punkter eller något upprepningar som du kan. Om kroppen är ännu inte redo för denna övning vid första försöket, bara göra 3 uppsättningar med 12 punkter eller lägre per set. Varje set, övervaka om du lyckas hålla kroppen i en rak position så att du inte kommer att slösa utövandet rutin som du gör. När din kropp är nu bekväm med övningen kan du sedan lägga in fler repetitioner eller set. Några repetitioner men gör övningen rätt är oftast bättre än att göra övningen med många upprepningar, men felaktigt.

    Hur att träna nedre abs med skivstång utbyggnader. Välj en lämplig viktplatta för dig.
    Hur att träna nedre abs med skivstång utbyggnader. Välj en lämplig viktplatta för dig.