E2h

Hur att underlätta huvudvärk med sittande massage

Huvudvärk är gemensamma för dem som är stressade och utbrända på jobbet, eller de alltid slå en deadline. När detta händer, finns det två möjligheter. Först är när du bara vänta tills den passera och det andra är när du tar medicin eller smärtstillande. Smärtstillande kommer in i bilden när smärtan blir outhärdlig. Det finns andra åtgärder du kan försöka lindra dessa huvudvärk. Det ena är genom en sittande massage. Nedan är hur.

Ta ställning. Det första du behöver göra är att positionera dig för massagen. Ta en sit i en stol där du kan bekvämt begrava ansiktet i en kudde eller kudde. Se till att du sitter bekvämt med ryggen tillgänglig eller exponeras för ett gör massagen.

Hur att underlätta huvudvärk med sittande massage. Leta reda på knutar på muskeln.
Hur att underlätta huvudvärk med sittande massage. Leta reda på knutar på muskeln.

Leta reda på knutar på muskeln. När du är i en bekväm ställning, lokalisera knutar på musklerna. Knop är små boll-liknande massorna i en muskel. De anses vara orsaken till huvudvärk, och bör därför avlägsnas. Börja på toppen av axeln, massera musklerna och känner knutarna på dessa muskler. När du hittar dem, är du halvvägs igenom lätta att huvudvärk.

Massera musklerna på axeln särskilt knutar

Massera musklerna på axeln särskilt knutar, allt i cirkelrörelse. Kom ihåg att dessa knutar orsakar huvudvärk. Så för dig att eliminera, eller åtminstone lindra huvudvärk, måste du eliminera dessa knutar också. Gör detta genom att noggrant massera knop, applicera tryck i cirkelrörelse. Vid denna punkt kommer du att känna att knutar långsamt reduceras i storlek. Fortsätt att massera och påtryckningar för att helt eliminera dessa knutar. En allmän massage på axlarna är också lämpligt att underlätta huvudvärk. Var noga med den person som har huvudvärk sitter i upprätt läge när du gör detta.

Massera baksidan av huvudet med lite tryck i cirkelrörelse. Efter massera axlarna, massera baksidan av huvudet, särskilt muskeln området. En ledtråd för att finna muskeln området är att lokalisera basen av håret. Massage som del genom att trycket i cirkelrörelse, samma sak med hur du masserade axlarna.

Massera musklerna på axeln särskilt knutar. Massera musklerna på axeln särskilt knutar, allt i cirkelrörelse.
Massera musklerna på axeln särskilt knutar. Massera musklerna på axeln särskilt knutar, allt i cirkelrörelse.

Massera nacken. Efter massera muskeln området vid hårfästet, dags att försiktigt massera nacken, benen kotor. Detta är ryggraden del, så var försiktig med att göra massagen. Var noga med att bara använda rätt tryck. Genom mjuka ändar fingrarna, massera det i en gnugga och cirkelrörelse tillämpa lagom tryck. Flytta fingrarna upp och ner beniga området. Du kan också gå lägre, ryggen del på baksidan av den person du massera,

Sluta bära dessa huvudvärk

Sluta bära dessa huvudvärk. Det finns enkla och avslappnande massage är tillgängliga för dig. Även du kan göra den sittande massage för dig själv. Men naturligtvis har någon att göra det åt dig skulle vara bäst.