E2h

Hur att undvika bedrägerier viktminskning

Inte falla offer för de tusentals program viktminskning där ute som hävdar att utföra mirakel på dina extra inches. Här är vad man ska leta efter för att hjälpa dig att undvika bedrägerier viktminskning.

Steg 1

Hur att undvika bedrägerier viktminskning. Akta dig för "för bra för att vara sant" påståenden.
Hur att undvika bedrägerier viktminskning. Akta dig för "för bra för att vara sant" påståenden.

Akta dig för "för bra för att vara sant" påståenden. Vända över TV-kanaler, har du råkade antagligen på några kost-och träningsprogram som visar fantastiska resultat med liten ansträngning. Hänförd, hålla dig klistrad vid tv, lyssnar på de enorma fordringar viktminskning av förmodade kunder. Men har du någonsin verkligen slutat att tänka om verkligheten bakom sådana påståenden? Ofta viktminskning planer som låter för enkelt, för fort eller alldeles för bra för att vara sant, vanligtvis är. Vikt inte ramlar av under natten, kan du inte få en bättre kropp utan att göra en samlad insats, och de flesta människor på infomercials viktminskning får betalt för att säga vad annonsören vill dem att hävda. Undvik bedrägerier viktminskning genom att erkänna "för bra för att vara sant" system.

Steg 2

Leta efter orealistiska krav. Med alla viktminskningsprogram nya på diet marknaden, måste du vara skeptisk till påståenden. Låt det inte spela på dina känslor och din omättliga lust att gå ner i vikt och ser ut som en super modell. Annonsörer vet att du är desperat för nästa bästa (och enklaste) viktminskningsprogram. Så du måste komma ihåg att, som alla andra produkter på marknaden, är viktminskning program presenteras ofta av bedragare som vill inget hellre än att få dina pengar och springa åt andra hållet innan du hinner inse att du har blivit lurad. Människor som skapar bedrägerier viktminskning är proffs - de vet exakt vad de ska säga för att dra i dina känslor och dina strängar handväska. Håll din vakt hela tiden när man överväger kost och viktminskning program så att du kommer att vara redo för att undvika bedrägerier.

Steg 3

Tänk källan. Innan du tar informationen för sanning, fundera på var du fått information från, speciellt när det kommer till viktminskning program. Vem utformade programmet? Vem är det som vill sälja denna plan viktminskning? Är det ett tvivelaktigt företag, eller en berömd läkare? Källan till ett viktminskningsprogram är starkt relaterat till dess legitimitet. Gör lite forskning för att avgöra om viktminskning program du funderar på en legitim.

Steg 4

Läs konsument recensioner. Internet, men trångt med opålitliga och ofta falsk information, är fortfarande en utmärkt plats för att hjälpa dig att förstå och undvika bedrägerier viktminskning. Du kan lätt fastna på en viktminskning bluff genom att söka efter recensioner konsumentprodukter på nätet. Skriv in den i webbläsarens sökmotor, tillsammans med de viktigaste orden i "produkt recension" och se vad som dyker upp. Troligtvis kommer det att finnas tusentals webbplatser som innehåller ärliga recensioner av varje viktminskningsprogram tänkbara. Ta några minuter att läsa upp de verkliga erfarenheter av vanliga människor som du som har provat dessa program viktminskning. Investera lite tid åt att utforska ett viktminskningsprogram du funderar kan hjälpa dig att undvika att investera några pengar i bedrägerier viktminskning.