E2h

Hur bekämpa sockersug

Mot en effektiv viktminskning och botade din sockerberoende, måste du ta tag i hjulet och stoppa dig själv innan du tar en annan gång av syndiga sötsaker. Ingen sa att det var lätt, oftare hittar dig själv i en lång tröttsam kamp. Men titta på de fördelar din kropp kan ha av att hålla din blodsockernivå i schack, är det värt att prova:

Hur bekämpa sockersug. Har en övning rutin och vara trogen med det.
Hur bekämpa sockersug. Har en övning rutin och vara trogen med det.

  • Har en övning rutin och vara trogen med det. Hålla kroppen frisk är som att det redo för strid mot begäret. En frisk kropp kan säga nej till socker enklare än när det inte är. Dessutom kan det slåss också stress och depression, som predisponerande faktorer mot socker hetsätning.
  • Undvik bearbetade kolhydrater. Dessa livsmedel lura faktiskt dig. Du kanske tror att du inte längre tar något socker, men dessa typer är de som snabbt omvandlas till blodsocker. De stör kroppens ämnesomsättning balans, så att du ber om mer socker.
  • Drick massor av vatten. En av orsakerna till begäret socker är faktiskt ett svar till känslan av något uttorkning. Du kan hålla din kropp från begäret socker med bara en vanlig klunk från din vattenflaska.
  • Gå till frukt i stället för bearbetade godis. Frukt innehåller mindre socker men är mer packad med andra viktiga vitaminer. De innehåller också en betydande mängd fiber som bromsar nedbrytning av socker, köpa mer tid tills nästa begäret.
  • Prova fullkorn alternativ. Fullkorn smältes i ett mycket liknande sätt som den bearbetade matsmältningen för socker. Äta hela korn kommer att påverka dig på samma sätt som att äta socker. Det är effektivt för att minska ditt socker sug samt effektiv i att hålla ditt hjärta friskt. Hela korn inkluderar fullkornsbröd, fullkornsris och Fullkornspasta. Du måste bara få gradvis vänja sig vid smaken.
  • Lägg till mer protein till din diet. Ofta kroppen skulle säga att det behövs mer socker när vad det egentligen saknar är protein. Ha en tillräcklig mängd protein och du kommer bli förvånad över att din kropp inte längre längtar efter socker så mycket.
  • Bli av distraktioner och bli av källan. Rota igenom ditt kylskåp och ta bort alla livsmedel som innehåller höga halter av socker. Detta kan inkludera krämer, kakor, kakor samt läsk. Det är bäst för dig att inte hitta någon skulle cravings kommer. Också bli av med eftersmak efter att du har ätit något sött. Gurgla med antiseptisk munvatten eller tugga på några Gymnema Sylvestre blad, vilket avsevärt kan förändra din smak för sötsaker.
  • Var medveten om livsmedelsmärkning. Det är okänt för många, men det finns en betydande mängd socker inblandad i en hel del livsmedel som de köper. Att vara medveten om ett livsmedel etikett kommer redan varna dig om hur mycket socker du ska ta per portion. Denna kunskap är viktig när du kämpar sockerberoende. Dessutom kommer titta på livsmedelsmärkningen kan du välja "sockerfri" eller "inget socker tillsatt" alternativ, som är användbara i avvänjningen av dig socker.

Anser inte själv perfekt hela tiden

Anser inte själv perfekt hela tiden. Det kommer säkert att finnas tillfällen då du faller i fällan att dina begär. Inte förlora hoppet lika lätt över en enda bett av en cookie. Börja om med ny optimism, tro att du så småningom kan övervinna ditt socker sug.