E2h

Hur berätta om din viktminskning mål

Det är ett bevisat faktum att människor är mer framgångsrika med sin viktminskning om de delar sina mål med dem runt omkring dem. Om du är fast beslutna att hålla fast vid din hälsa och viktminskning plan den här gången, se till att du följer denna guide om hur man berättar för andra om din viktminskning mål så att de kan stödja dig genom hela processen.

Steg 1

Hur berätta om din viktminskning mål. Var stolt över dina mål.
Hur berätta om din viktminskning mål. Var stolt över dina mål.

Var stolt över dina mål. Du kan inte vara generad över att dela dina mål viktminskning med dina vänner och familjemedlemmar. Det är ett beslut som du måste vara stolt över och villiga att dela med alla. Du ändrar ditt liv, så varför skulle inte du vill att alla ska veta? Endast en modig fåtal kommer att göra narr av dina mål, men de är bara avundsjuk att du ser resultat och de är inte. Var stolt över vad du ställer ut för att utföra och inte vara rädd för att låta andra veta vad du sysslar med.

Steg 2

Låt dig inte styras. Även om du kan berätta för andra om din viktminskning mål, kan de inte vara helt solidariskt med dig. Och det är att vänta, något. Speciellt om du är den enda som utövar och äta hälsosamt, du kommer att möta upp med visst motstånd. Du behöver bara hålla en positiv och beslutsam inställning till din viktminskning och de kommer så småningom hoppa ombord med dig. Aldrig bli avskräckt av unsupportive familjemedlemmar eller långsamma resultat. Allt kommer att fungera i tid.

Steg 3

Hitta andra sätt att dela dina mål med andra. Om du inte känner att din familj är redo att höra allt om din viktminskning mål, kan du börja med att ge dem subtila antydningar om dina planer på att släppa en del vikt. Välj hälsomedvetna alternativ när du är ute med din familj - popcorn över marker, sallad över frites, vatten över läsk, och så vidare. Och bara börja göra mer motion. Gå en promenad med dina barn. Berätta för din man att du vill ha lite frisk luft. Så småningom kommer de kommer att se dina nya vanor som ett sätt att leva för dig, och de kommer att förstå dina mål viktminskning utan att du ens behöver berätta.

Steg 4

Låt dig inte styras. Hitta andra sätt att dela dina mål med andra.
Låt dig inte styras. Hitta andra sätt att dela dina mål med andra.

Se till att dina mål är realistiska. När du börjar att berätta om dina mål viktminskning, se till att du inte går överbord med dina förväntningar. Det är viktigt att börja med små förändringar på först så att du lättare kan göra övergången till en sundare livsstil. Säg inte andra som du kommer att sluta äta chips cold turkey om du verkligen tror att du kommer att kämpa med den. Du vill att de ska se dig finna framgång hela tiden, eller hur? Istället, bara berätta för dem att du gör små förändringar för att förbättra din hälsa och livsstil. Med realistiska mål, kommer andra runt omkring dig att vara mer benägna att stödja dig.

Steg 5

Gör en plan och dela det med människor Det bästa sättet att berätta för andra om din viktminskning mål är att visa dem -. Bokstavligt. En viktminskning plan, då skriven på papper, är inte bara bra för andra att se, men det är också stor motivation för dig också. Så skriv ner dina planer, dina mål, din motivation och ditt löfte till dig själv. Visa alla och alla som kommer att titta på det. På detta sätt kommer du att kunna dela dina mål viktminskning med andra runt omkring dig och de ska veta att du är seriös och engagerad för att få friskare.